Publicerad 2011-08-26 08:43:59 i Frågor & Svar,

- Kollat upp era IP, välkomna.


Anony:
skönt att du iaf e medveten om att det e äckligt...lite perverst oxå kan jag tycka..jag menar amma ett så stort barn o s...och varför änns ge en 16 månaders mat på natten? så stora barn ska inte äta på natten utan på dagenå e de gravid me nästa..lite mycket UUUh asså...

Svar till alla ang detta:
Att försvara mig! - Det tänker jag inte göra. Att jag har ammat, är det inget jag ska skämmas över! Det är nått som jag ska vara STOLT över. Alla KAN inte amma, men jag kunde. Att det blev såhär länge, de hade jag inte räknat med. Har fått flera kommentarer jag inte ens tänker svara på eller att publicera! Dålig karaktär? För att jag väljer att amma mitt barn? Inte i helvete tänkte jag ge henne flaska och ge upp amningen för den gjorde 'ont' i början? mina bröstvårtor blödde, hade skavsår! JAG grät, men jag fortsatte för Wiljas skull! Och fick ut de bästa.

Idag har jag en förbaskat trygg tjej, som verkligen vet att hennes mamma går i eld och vatten för henne!
Och föresten.
Det har gått så långt nu, har betalt för att kolla upp vissa IP nummer.
Hittade en från Göteborg (att jag inte kunde lista ut de innan...) Tänker inte hänga ut någon, tänker vänta på att denna person kommer med svansen mellan benen och faktiskt kläcker ur sig nått själv.
Om du vet vad en parasit är - Då är du en sån! tänk själv på ditt liv.

Du kan inte livnära dig själv om du inte får andra att må dåligt kring dig!

Jag tycker INTE det är PERVERST att amma, motbjudande kanske när man har så stora barn.
Men vad i helvete rör det ER om jag har gjort det vid sängen när hon ska somna en två gånger på natten? Va JÄVLIGT glada att jag inte har setat på tåget framför er och dragit ner tröjan till henne, eller på caféna.  Vet barn som ammar ännu längre - med den ENKLA anledningen! : Dom trivs med det.


Och en till jävla kommentar, Varför skulle det förstöra mellan mig och Linus för att jag ammade?
Du har då inte själv barn. Utvecklingsstörda fråga! Och de andra, du är ju sjuk. Sänger inget mer!

Postat av: E

Publicerad 2011-08-26 10:11:41

Usch! Vilken hemsk människa!

Jag tycker inte du gör något fel, du gör ju allt för din dotter. Fortsätt som du gör, skit i idioterna som vill få dig att må dåligt.



Älskar din blogg, den förgyller min vardag :) stor kram!

Postat av: Elin

Publicerad 2011-08-26 10:16:37

Det kan ju faktiskt finnas något positivt med att du ammat tills nu. Kanske inte gör lika ont med amningen när nästa bebis kommer. Vet precis vad du menar med smärtan, den är hemsk, men vad gör man inte för sina barn :)Hoppas att det fortsätter att gå bra nu med att sluta amma.

Tycker förresten att det är kul att följa din andra graviditet då jag föjde din första när jag var gravid med min första och fortsätter följa din andra graviditet när jag är gravid med min andra! Lycka till! kram

Postat av: Rebecca - Shopping, mode & vardag

Publicerad 2011-08-26 11:22:26

Fyfaaan vad jag stör mig på människor som ödslar sin tid på att sitta och klanka ner på andra! Vad i helvete har hon med det att göra:s sådana människor vill man bara göra vissa saker med! YOU GO PATRICIA! stå på dig, du är bäst! KRAM

Postat av: Carro

Publicerad 2011-08-26 11:23:21

Jag blev nästan glad över att du också kvälls ammade.

Jag trodde jag var ensam om det med "stort" barn.

Tycker det var modigt att skriva det,jag med dålig självkänsla vet inte om jag hade vågat skriva det..

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-08-26 12:08:50

16 månader, vad fan gör det? Skönt som sagt att du KUNNAT amma! :) Ni som tycker det är äckligt och perverst att amma en 16-månaders, checka in denna länken nedan!



http://pernillawahlgren.se/pernillas-blogg/inget-konstigt-alls.html

Postat av: Carro

Publicerad 2011-08-26 12:37:36

Jag tycker att det är strongt av dig att amma så länge. Jag tycker inte att det är äckligt att amma när barnet är 16 månader. Okej med kanske 3 år. Men annars nej.. Jag önskar att jag oxå kunde amma mina barn men Melissa så var det stress o Cleo bara vägra. Så jag kan säga att jag är lite avis på att du har lyckats amma. O du är verkligen en kanon bra mamma.. =) Man ska inte lyssna på alla idioter som bara är avensjuka..

Postat av: sabina

Publicerad 2011-08-26 14:06:07

De är bra att du ammar tycker jag! Däremot så tror jag att också dom som ger sina barn ersättning gör allt för sina barn, (inkl mig) och jag hoppas även att mitt barn vet till 150% att jag alltid kommer att finnas där trots att hon fått flaskan från 7 veckors ålder...

Postat av: Mikaela

Publicerad 2011-08-26 14:59:36

Vilka idioter det finns! Självklart ska du inte ta åt dig, det är bara ren och skär avundsjuka!



Förresten, hur gjorde du för att kolla upp ip-numret? Har själv problem med anonyma kommentarer. Vore tacksam för svar.



Fortsätt med det du gör. Du är så bra! Kram

Postat av: Trixie; en medveten mammas vardag

Publicerad 2011-08-26 17:21:26

Jag sätter fan 1000 spänn på att idioten som skrev kommentaren inte själv har barn (isf stackars dom).



Patricia, du är inte ensam! Jag ammade E i 16 månader, och jag ångrar mig inte en sekund. Nu tyckte jag iofs inte att det var speciellt jobbigt eller så men ändå. Jag är så glad att jag kunde få amma honom, isället för att han skulle snutta på nån napp eller få flaska med någon formula som är fullständigt onaturligt för så små barn att få i sig.

Och vadå "så stora barn ska inte äta på natten utan på dagen"??! Jävla idiotjävel säger jag då. Om man inte ens klarar av att räkna på hur mycket barn i 1,5-årsåldern bränner om dagen med tanke på hur mycket dom växer och rör sig så tycker jag fan i mig inte att man ska gå in i den här diskussionen.

Det spelar ingen roll om barnet är 1 månad eller 2 år, bröstmjölk är ALLTID bättre än välling.



And for the record - min son har ALDRIG fått napp, ALDRIG fått välling, och han är världens friskaste, gladaste och tryggaste kille. Skit i idioter utan hjärna Patricia, du är grym <3

Postat av: V

Publicerad 2011-08-26 19:44:33

Tycker att du ska vara stolt att du ammar så länge. Många ger upp alldeles för tidigt pga besvämlighet. Mina barn slutade vid 8 resp 11 månader. Då visade de inget som helst intresse för bröstet, annars hade jag fortsatt. Så amma på du. Men jag kan tänka mig att läget kanske blir lite annorlunda när bebis kommer ?

Postat av: Elli

Publicerad 2011-08-27 04:20:19

Asså va har den människan för problem?! Va gör det den att du ammar?! Palla att den läggaer sig i såå mkt. Den mår ju inte dåligt över det ju..!!



Och såå äkligt e det ju inte. Har ingen koll när man slutar med det. Men runt ett års ålder e det väl inte för hemskt?!



Äckligt e det när jag såg en brittisk dokumentär där en mamma ammade sin åtta åring. Det e inte okej!



Du gör rätt du tar ingen SKIT!! :D Keep it up! :)

Postat av: Therese

Publicerad 2011-08-27 07:51:30

Att spåra ip nummer e olagligt... Eller ja du kan få veta vad dom har för leverantör och vilken stad dom kommer ifrån. Men att få person uppgifter strider mot sekretesslagen. Man måste göra en polisanmälan om det e så allvarligt att ett brott har begåtts, sen e det polisens uppgift att få fram vem det kan vara och dom kan inte heller få fram det hur lätt som helst. Annars skulle ju alla uppgifter om alla kunna ligga helt öppet på nätet. :) ville bara varna dig ifall det e så att du har puckon på bloggen som vill jävlas tillbax...man vet aldrig va det kan va för psykfall bakom skärmarna. Måste ju va något riktigt allvarligt Som har hänt eftersom du ska söka efter personen personligen. Men kom ihåg lagen bara... :)

Postat av: Helena

Publicerad 2011-08-28 16:55:01

tycker det är duktigt och amma mer 1 år. skulle aldrig orka speciellt nu när jag valde bort det helt med 2 an på grund av att storebror svartsjuk varje gång jag satte mig ner och amma.

Postat av: Lotta

Publicerad 2012-04-01 11:32:53

Men gu vad elaka människor kan vara!!! Min mamma ammade min lillebror tills han var 3 år och jag hade en kompis vars mamma ammade han tills han var 5 år. Det sägs ju att ju längre man ammar desto smartare blir barnet ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela