Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Publicerad 2011-08-12 14:31:45

det ser ju jätte lustigt ut när man kommer in på sidan med, har blvit så för mig någon gång med men kommer inte ihåg va det va för fel eller om det gick bort av sig själv.

Postat av: Elin

Publicerad 2011-08-12 14:36:54

Din header syns inte heller, eller din profilbild :S Står inte att det är din blogg som kräver lösen, utan det kommer upp en ruta att det är josephinwestling.blogg.se som kräver lösen :S

Postat av: Emma

Publicerad 2011-08-12 14:56:06

Det kan vara bakgrunden eller nån bild du tagit från lån annans blogg som haft lösenordsskyddat.. Råkade också få så en gång, sjukt jobbigt! Lycka till :)

Postat av: Angelica

Publicerad 2011-08-12 15:00:07

Det är antagligen så att hon som gjorde bloggdesignen har bilderna (som du har i tex menyn här på din blogg) på sin blogg, eller någon testblogg, som det är lösen på. Hon har lagt in adressen till dom bilderna i dina mallar och då letar ju internet upp dom där, i det lösenskyddade. Fattar du? Lite svårt att förklara :p Be henne att ta bort lösen från den sidan där dina bilder ligger, eller ladda upp dom i din egen blogg (fast då måste du ändra adress i dina mallar med)



För övrigt så såg jag att du ville ha kontakt med folk angående vårdnadstvister? Jag har legat i det i nästan ett år nu så om du vill får du gärna maila :)



Hoppas det löser sig med designen!

Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Publicerad 2011-08-12 15:16:41

Designen är säkert gjord när i en lösenordskyddadblogg. Be henne byta lösenord där hon gjorde den, det brukar fungera då. Iaf för mig när jag gjorde designer :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela