Publicerad 2011-08-04 19:27:00 i De bästa av Bålsta! <3,

- Effektiva Torsdag!



V A R M T!
Nu kommer det bli häxjakt på mig, men är det bara jag som faktiskt börjar bli så inihelskotta trött på solen!
Nu vill jag faktiskt ha höst. Klä in sig i tjocka tröjor, stövlar och mysiga halsdukar. Vår & höst är de bästa enligt mig! sol kan man få genom att åka utomlands några veckor på vintern, och på våren. Men nä, nu är de bara jobbigt, klibbigt och nä! helt enkelt inget för mig.
(eller så har jag en jävligt dålig dag!) sen kommer jag ihåg, att förra sommarn när de va TROPISK hetta så va de inga problem! Men året innan (då jag väntade Wilja och denna) har varit förjävlig! svettats som en gnu, fryser lika fort. De är skit konstigt! när de är 20+ kan jag börja huttra, eller svettas när de är 17 grader.

Har ni blivit varmare i kroppen när ni varit gravida?

Idag så har jag iallafall varit EFFEKTIV! hunnit med att måla gaveln en till gång, spände upp lakan och spika fast i två lager bakom, så nu syns inte nått igenom panelen. Blev kalasbra! Imorgon blir de till Ikea för att inhandla sängfötter, lampor, kappa till sängen etc.
Sen hann jag måla om nattduksbordet, hallbänken Wiljas gunghäst och spegeln. Allt i VITT VITT VITT VITT! <3

Blev så jäkla varm medans jag slipade så jag fick nog. Joinade Wilja i hennes babypool :D (den e rätt stor) sådär satt vi och plaskade nästan en timma, för att sen gå in och äta lunch! och sova en timma på soffan ;)
Så skönt! Har varit trött hela hela dagen.

Kom hem för ett tag sen, somnade om ett tag tiill.. Och nu väntar vi på Linus som inte kommer dyka upp förens inatt känns det som!

Imorgon så blir det att sätta i extensions på Heidi också.
För & efter bilder givetvist!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela