Publicerad 2011-08-26 08:47:41 i De bästa av Bålsta! <3,

- De går frammåt.


Natten för er som BRYR er gick T O P P E N! <3
Hon vakna kring 23.00 igen och va ledsen, sen så gick jag runt med henne fram till 23.40, sen somnade hon brevid mig gott!
Under natten har hon vaknat nästan i samma mönster som när hon har velat ha tutten, utan har sökt och vridit på sig! Sen har hon somnat på en gång! Vid 07.00 vaknade hon ledsen igen! Så värmde en flaska välling, hon satt i soffan i filten och drack, somnade om. Så nu vaknade vi för 30 minuter sedan!

Barnprogram och frukost i magen.
Älskade lilla du! Du är så duktig, och jag är SÅ jäklans stolt över dig.

Postat av: Emma

Publicerad 2011-08-26 09:00:08

Skönt att det gick bra, nu gäller det att inte ge upp om kommande nätter inte går lika bra! Vilka idiotkommentarer du fått om detta, jag ammade Hugo tills han var ett år och är också stolt över det. Hade nog fortsatt om det inte var så att ha ville ligga vid tutten hela natten och vaknade jätteofta. I böcker och sånt rekomenderas det att amma lite grann till barnet är tre år liksom! Kram

Postat av: nathalie

Publicerad 2011-08-26 09:21:19

vad kul att höra :)

Postat av: Rebecca - Mode, shopping & vardag

Publicerad 2011-08-26 09:53:32

Guud vad härligt att det gått så bra! Kommer ihåg hur länge ni har kämpat! Det var helt enkelt så att hon var redo för det nu! :) Lycka till vännen! :)Kram

Postat av: Cissi - mamma till Cornelis

Publicerad 2011-08-26 10:41:43

Åh vad roligt och skönt för er. Jävla idioter som har kommenterat detta. Vad förbannad man blir! Kram på er.

Postat av: Emelie

Publicerad 2011-08-26 10:48:51

Skönt att allt fungerar bra nu =)

Har en liten fråga, sover hon i eran säng mycket? Isf tror jag att det är en bra tid nu att snart börja vänja av det med. Många barn och föräldrarna med för den delen sover mycket bättre när alla har sin säng (självklart olika i olika familjer). Bara tänkte nu inför nästa bebis kan det vara skönt om hon är van att sova nätterna i sin egen säng. Kan tänka mig att det kan bli trångt och jobbigt för förhållandet om två små ska sova i eran säng. Nu har jag inte själv barn så jag vet inte men pluggar till förskolepedagog och får höra väldigt mycket om det i skolan. Hoppas iaf att allt fortsätter att gå bra för er =)

Postat av: Johanna

Publicerad 2011-08-26 11:13:39

Hej!! Första jag vill jag börja med är att säga att du har en väldigt bra blogg som jag följer vardagligen!! Och om inlägget nedanför, människor som håller på att skriva så, det är dom som är avundsjuka och önska att dom va du!! Stå upp för dig så som du gör!! Tack för en bra blogg. Trevlig helg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela