Publicerad 2011-04-26 08:01:54 i Wilja 13-16 månader,

Varför sover jag inte?


ÅÅH så trött jag blir på mig själv! :P
Älskling väcker mig klockan SEX på morgonen bara för att säga: hejdå och ge min en puss.... Och självklart blir Patricia HUR pigg som helst! Ändå somnade jag inte förns klockan två. O jo.. Vad gör jag nu när klockan är 8 och klockan är ställd på 9? Jo! De ska jag tala om för er. HÄR SITTER JAG MED TUTTAR STÖRRE ÄN STÖRST! Och sömnlös också för den delen. Ögonen svider, men jag är inte ett dugg trött! Fy va detta kommer kännas i eftermiddag. Ska sova såfort Wilja ska sova! De ska ja tala om för er. Försöka få tag på FK, måste tanka mobilen så jag kan ringa innan också! förjävligt, ush. Ångest, hur ska jag lösa de den här gången!
Så tröttsamt att de ska bli fel varje månad, NÅTT är alltid fel.

FAN SÅ JAG SAKNAR MIN PRINSESSA!
Två dagar har känts som två ÅR, första dagen va faktiskt rätt skön. Satt i solen med Mamma och njöt utan att behöva tänka. Men igår va de bara ångest, sakna henne var och varannanminut. Tänkte på henne hela tiden, och när jag va hemma och STORSTÄDADE, så vek jag ihop hennes små små kläder och de knöt sig i magen på mig! Allt för min dotter, så är det bara. Genom eld & vatten. Ett skott i pannan utan att ens tveka! inte tveka för sekunden ens.

MEN SNART SKA JAG HÄÄÄMTA HENNE! Klockan två ska jag möta henne och mamma på stan. Pusskalas hela dagen ska det bli! <3

Ska försöka ordna hem bredbandet nu, för dator har jag allt införskaffat mig!^^,

Hörs sen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela