Publicerad 2011-04-30 13:52:25 i Bara Patricia,

Ni är fantastiska!




Jag sitter i chock kollade igenom min blogg nu, och ser hur fina och varma kommentarer bara har STRÖMMAT in! Jag hade inte en aning om vilka som läste min blogg, och äntligen fick jag ett humm om det. Har läst igenom allting, och ska sätta mig ner och besvara. HUR många underbara bloggar har jag missat? fasiken alltså! Man missar så mkt om man inte lämnar en kommentar.

Jag har förstått nu hur mkt ni verkligen uppskattar mig och min blogg, min glädje bland min sorg. Mina upp & nedgångar! Och ni är MED mig, sen finns det ni som hatar mig också. Men dessa kommentarer uppskattas.

Jag tänkte fråga ER eftersom jag själv inte VET.
Kan jag välja att LÅSA vissa inlägg och vissa inte? för dessa personliga som jag inte vill att vissa ska läsa vill jag låsa.
HUR GÖR MAN DET ISÅFALL?

Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Publicerad 2011-04-30 14:07:20

Du kan skapa en ny blogg, sätta lösen på den och länka till den bloggen när du skrivet nått du inte vill att allla ska läsa! Hur bra som helst! :)

Postat av: anna

Publicerad 2011-04-30 14:20:57

herregud vad söt!

Postat av: Karro

Publicerad 2011-04-30 14:29:31

Jag tycker definitivt att du ska låsa vissa inlägg om du vill skriva mer "privata" saker. Har dock ingen aning om hur man gör det, har ingen blogg själv nämligen. Men sluta inte blogga, älskar din blogg!! Hoppas allt löser sig med försäkringskassan också :)

Postat av: Wilja, mamma till Jamie!

Publicerad 2011-04-30 15:00:36

Kände att jag bara måste skriva denna kommentaren! Jag är så glad att jag läser din blogg, för att du visade att du VÅGADE lämna Simon och gå. Att bli "ensam". Det har fått mig att våga. Jag och min pojkväns förhållande har bara blivit sämre och sämre sen vi fick våran son. Visserligen var vi tsm 2 år innan jag blev gravid, men det funkar bara inte längre. Det tär på förhållandet att få barn och det funkar inte längre mellan oss. Båda kände likadant men ville inte bryta för Jamies skull. Men när jag har läst dina inlägg om hur lycklig du blivit när du träffat Linus har fått mig att längta efter den känslan igen! Det har fått mig att våga ta steget! Så jag vill tacka dig för det! Du har inspirerat mig, för du är en sån vacker och ärlig person. Som verkligen skriver hur då mår, dåligt som bra! Var stolt över dig själv och din otroligt vackra dotter! Ni är super fina båda två! Hoppas ni får en bra kväll! KRAM! <3

Postat av: JosephineWestling - Mamma till Vira

Publicerad 2011-04-30 16:49:10

för att låsa vissa "inlägg" så skaffar man en till blogg och sen sätter du lås på den och sen länkar du den genom här som i ett inlägg.



Förstår du? svårt att förklara.

kram

Postat av: Lisa

Publicerad 2011-04-30 18:59:19

Ta åt dig av alla bra kommentarer! Det är bara de du ska lyssna på, för det är bara de som stämmer! Du är en tjej med båda fötterna på jorden och verkar vara en riktigt härlig människa! Å wilja är så fin! Var stolt över dig själv, det förtjänar du!!

Postat av: miia mamma till My

Publicerad 2011-04-30 19:21:18

Då får du skaffa en underblogg till denna o sätta lösen på den. Sen gör du ett inlägg i denna blogg o skriver typ lösenordsskyddad. så om nån vill läsa det i din låsta blogg så måste dom ha lösen. Hoppas du fattade :p

Postat av: Jessica ♥ mamma till alicia ♥

Publicerad 2011-04-30 19:31:57

Det ska gå att lösenordsskydda vissa inlägg, men vet tyvärr inte hur man gör.

Men ska du sätta lösen, får du gärna skicka iväg ett mail till mig så man kan fortsätta läsa :)

Postat av: M:et, Vincent's mammiii

Publicerad 2011-04-30 21:46:30

Åh, jag älskar din blogg!

Och nu kan jag inte läsa din blogg varje dag då jag har börjat jobba en massa, och de suger!

Så varje gång jag kollar din blogg är de en bomb med inlägg, underbart!<3



Jag har låst hela min blogg efter för många jobbiga kommentarer, orkade inte med dom...

Postat av: Jannika mamma till Jillian

Publicerad 2011-04-30 22:33:45

Jag skapade underbloggar (har en för mitt bröllop och en för privat skitnsack;) hahaha) det går lätt att se på "framsidan" innan du går in på översikten på din blogg. Sen länkar du helt enkelt till underbloggen som är lösenordsskyddad!:)



Förstår att du vill ha vissa saker privat. man vet aldrig vilka idioter som lägger ner energi på att jävlas!!

Postat av: Anna

Publicerad 2011-05-01 01:42:44

här på blogg.se kan du bara låsa hela bloggen men på t.ex bloggplatsen.se där kan du låsa de inlägg du vill låsa o hålla de andra öppna typ :)

Postat av: elin

Publicerad 2011-05-01 13:26:21

Hej Patricia!!

Jag skulle jättegärna vilja fortsätta läsa om ditt och Wiljas liv! Men jag fick inget lösen :(

Skulle verkligen vilja se eran resa framöver :)

Du är en riktig kämpe , och jag hoppas ni får alla lycka med er :)

Mvh Elin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela