Publicerad 2011-04-02 08:18:08 i Wilja 9-12 månader,

Gosbebis! <3


 

Det känns som igår du va såhär liten. 
Vart försvann alla miljoner veck och hakor? MIN LILLA TJOCKIS!! <3

ÅÅÅÅÅÅÅÅH, så uppskattat att någon tar Wilja EN timma på morgonen när man är sådär trött så de svider i ögonen, syster tog med henne ner. Och där har hon busat runt för full rulle :P och tröttamamma fick sova en stund till. Drömde om Linus..... Och jag va jävligt svartsjuk när jag vaknade! :D haha, de är inte ofta jag är.
Detta ska han allt få höra!^^, nu nalkas det världens frukost äggen kokade, mackor är rostade, kaffe & te är kokat. Nu blir det Lördagsmys med alla syskonbarn! <3 Sen kommer som sagt Papi, och sen äntligen få komma hem till hjärtat och krypa ner. Kramas, kyssas och ska berätta för honom hur jäkla MIN han är om han har missat den delen.
Det återstår att se imorgon vad som händer, vill inte hoppas & vågar inte hoppas.

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-04-02 08:20:48

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-04-02 08:22:12

Vad bra att mina ord värmde och att få sådana fina ord tillbaka värmer gott för mig med så att du vet... Ha nu en super fin helg Kram kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela