Postat av: Alex

Publicerad 2011-04-05 10:47:56

Jag måste bara få säga att det märks att du är kääär, på riktigt :) Du är helt annorlunda på denna film än dom tidigare med Simon. Härligt att se. Önskar er all lycka :D

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-04-05 16:59:10

Åh fina människa :) Jag säger precis som ovanstående, gud va du verkar lycklig! Utstrålar så mycket glädje, och så jäkla vacker du är! Massa bamsekramar till er alla 3!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela