Publicerad 2011-04-19 09:47:18 i Livet i Gnesta,

Ett glas vin, och sommaren är snart här igen.


Har haft ett par fantastiska dagar i solen som alla andra svenskar just nu! :D Solen skiner och man har en sånt där rus i hela kroppen. Sommaren är pågång, och äntligen känner man av det på riktigt! Varit hemma hos Pappa som ni vet. Som förövrigt blivit som Fritzel och vill inte att jag ska åka hem! ;D så blir att åka till Gnesta imorgon IGEN och sova där en natt eftersom jag inte kommer kunna träffa honom i Påsk då jag ska hem till Linus föräldrar och träffa övriga familjen Carlsson! Kommer bli hur kul som helst, är faktiskt väldigt nervös. Hans föräldrar är absolut dom bästa, så jag antar att dom andra är likaså! :) Så imorgon åker jag ner iallafall en sväng.

Så vad har vi annars gjort förutom att njutit av vädret för fullt?
Wiljas morfar har köpt ett par ordentliga gympaskor till henne i påskpresent! De tackar vi för. Så Wilja går mer brevid vagnen nu än sitter i. Och de är så jäkla härligt att se! hon har verkligen blivit så STOR på ett par dagar?!
Just nu sitter jag och har cravings efter precis AAAALLT. Fan alltså, slut på de här nu!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela