Publicerad 2011-04-14 10:50:48 i Livet i Gnesta,

En kommentar som gick in i hjärtat, & stannar där.




Heey hjärtat!
Kom igen, du har massor att skriva om!!
Du måste berätta vilken jävla resa du har gjort!
Från att ha varit en "skitunge" som famla i mörker pga flera saker, inte orkat ha kontakten med familjen, hållit på att spåra ur totalt, till en fantastisk ung kvinna som är inte rädd att stå på egna ben med ett barn. Kommit tillbaka till livet och återvänt till positiva och starka tankar. Som gör RÄTTA val i livet och som är stark mentalt.

Många tjejer hörs inte.....våga prata högt...

Jag tror att du kan hjälpa och inspirera många tjejer där ute som inte har det stödet som behövs. Våga prata om det och visa att det faktiskt går att förändra.

Bryt tystnaden, öppna dörren....

Älskar

Syrran

Igår så fick jag denn fina, ärliga kommentaren av min storesyster. Behöver jag säga mer än hur glad och tacksam jag är över att få äran att ha dessa fina människor kring mig? Det känns så jobbigt.. För jag är den gär starka tjejen hon pratar om. Men inte ens mina närmsta vänner vet om vad som har hänt! Den dörren är jag inte beredd att ställa på glänt.. De e min bubbla, är rädd om jag öppnar den så rivs den där starka tjejen ner igen som jag byggt upp i så många år. Nån dag kanske, inte än. Inte nu, jag har någon annan att tänka på istället för mig själv.
Tack syster, jag älskar dig!
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela