Publicerad 2011-04-06 23:05:54 i Livet i Gnesta,

Efter en ganska jobbig natt med Willy så v...


Efter en ganska jobbig natt med Willy så vaknade jag upp HUR trött som helst... Men vi busade en stund, och tack och lov så somnade hon om mellan 09.30-11.45, tack sa mamma! ^^, Vaknade 11.10 och skulle möta Simon hemma hos honom för att lämna Wilja en stund. Så kasta mig snabbt i duschen och gick ner för att möta honom och hans nya flickvän. Kul att få träffa henne :) Lämnade henne en timma, så jag fick rensa ur vårat gamla förråd ostört, HUR jäkla mkt skit har man? Och hur mkt kläder har ungen! Tre fyllda stora svarta sopsäckar... Ska ta hem allt och tvätta rent :) vika ner fint i kartonger. Nån dag kommer dom komma till användning! Seså mina vänner, make some babies :) för här blir de inga barn gjorda! hem iallafall kom en as tjurig och ledsen Wilja! Gick hem till magnus och genast blev prinsessan glad när hon fick syn på Elliot! Drack lite kaffe, sen ut på promenix! Till thekannan och träffa min gudson, Mimmi och sen Jossan med Alex! Fy så söt liten kille :) helt sjukt! Riktig liten tjejtjusare när han blir stor. Sen blev de hem en sväng! Pratade med Papi lite, sen ner till Madde och Mange igen :) myste lite till, lite mera kaffe och middag i magen! Tack mina vänner. Wilja sover sen längesen och jag bara KAN inte somna utan Linus! Fan, har verkligen förjävliga nätter utan honom.. Medans han bara njuuuter av att få hela sin säng för sig själv den jäkeln ;) imorgon blir de BVC med Wilja! Va riktigt längesen. Sen en massa: måste göra! Ringa FK, adressändring, skriva ut papper på bibblan. Sen blir de MYS hela dagen lång, Mimmi följer med mig hem!! <3 så ett glas vin för oss tjejer och god mat i magen. Vi gillart! Nä, dreggla kudde, försöka att drömma om att de är Lördag imorgon så jag får träffa mitt <3 igen.

Postat av: Linda

Publicerad 2011-04-07 00:06:12

Patricia,kom ihåg att man måste längta också.Det mår man bra av!Främst förhållandet:)

Postat av: Rebeccas

Publicerad 2011-04-07 16:24:55

Tack för din jätte fina kommentar tilbaks till härromdagen fina du!

Blir så glad att det finns människor som du som skriver så ärligt och så himla fint ! :)

Life is good after all ;) Big time! :) <3



Massa kramar tillbaks till er fina!!



har börjat på min nya blogg - matblogg nu, så den e påG ;D



Kram igen <3

http://flavouredbybecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela