Publicerad 2011-04-10 23:36:10 i Livet i Gnesta,

Dagens Patricia: OTRÄNAD OCH INTE ALLS I F...


img_4601 (MMS)

Dagens Patricia: OTRÄNAD OCH INTE ALLS I FORM! Vilket jag inte gillar, inte nånstans. Kommer ni ihåg hur mkt jag gnällde om att jag ville gå upp i vikt utan att jag ökade? Och det pågick i flera flera månader! Jag kan nu tala om för er att jag visst har ökat! Och kilona har satt sig på LÅR och på magen.ä. Självklart inte på brösten där jag skulle önska! Goa 'sambokilon' som de annars så fint kallas. Jag trodde jag skulle bli överlycklig! Men jag har kommit på att jag nu inte alls trivs. Nu vill jag ner till 48, alltså -3 kg och SEN träna och bli fit i kroppen. Varför i helvete kan man aldrig vara nöjd? Är de inte de ena så är det de andra.  Så imorgon. Slut med allt som är onyttigt, har precis tryckt i mig en halv påse chips.... Och de va den sista på LÄNGE!!! :D jävlar ta mig annars. Imorgon ska jag måtta, och om en vecka igen så får jag se om de är någon förändring eller inte.

Postat av: emelie

Publicerad 2011-04-11 01:19:14

haha haaaaaallå du är ju skit snygg! med det spelar inte alltid så stor roll vad andra tycker man måste ju va nöjd själv...i vilket fall som helst så tycker jag inte att du ska gå ner!

Postat av: Alexandra L*

Publicerad 2011-04-11 09:16:34

Hej gumman! Vilken timing jag ska ner 3-4 kilo och har räknat ut att 4 kg kommer ta ca 38 dagar. Skrev om hur man räknar och så i min blogg om du vill läsa o få en liten skjuts <3 saknar dig. Har ingen telefon alls det har gått och dött om du undrar varför jag aldrig hörde av mig igen. Typiskt mig å va strulig! ;)

Postat av: Patricia, mamma till Saga och gravid

Publicerad 2011-04-11 10:04:27

Personligen tycker jag att du har sjukt snygg kropp!

Postat av: miia mamma till My

Publicerad 2011-04-11 19:30:37

Men gud kvinna. Otränad kanske du är men vilken kropp! Du är superfin ju! :O)

Postat av: BECCA

Publicerad 2011-04-11 20:22:20

HALLÅ? Du har ju skitsnygg kropp! Titta på mig, lilla mullisen liksom. Men jag vet, man måste vara nöjd med sin kropp och är man inte det ska man ädnra :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela