Publicerad 2011-04-17 18:53:09 i Livet i Gnesta,

Att de kan vara så skönt att komma hem.. <...


Att de kan vara så skönt att komma hem.. <3 wilja ligger här brevid mig och somnar snart. Nybadade, rena och i nya sängkläder! Bara njuter av att inte göra nånting. Skönt det också! En enda natt till.. Sen får jag träffa födelsedagsbarnet<3 vaknade imorse och åkte ut till storesyster ute på hållsta! (landet). Drack lite kaffe & pratade lite skit! Åkte ner mot Gnesta vid 12.00 och mötte Madde och familjen! :) hade oxå ett intressant möte.. Iallafall, satte oss på humbles och barnen sprang runt för fullt. Så skönt att inte behöva tänka på bilar på gatan, utan dom kan sitta o leka själva ostört. Sen kom den berömda och trötta Mimmi ;) <3 sötan alltså, SÅ känner jag igen dig! Haha. Ikväll blir de tiiidigt kan jag lova, fy så trött jag är!

Postat av: Mimmi

Publicerad 2011-04-18 00:24:51

Haha! Sleeeeten människa! Vet inte om du la märke till att hans bästa vän satt inne på humbles, måttligt pinsamt, men vafan liksom;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela