Publicerad 2010-09-23 12:29:58 i Bara Patricia,

Hur ofta har ni sex?




Nu kommer jag att fråga en sak som är personlig men som också många undrar över!
Svara anonymt eller lämna ett mail om ni vill ha ett svar, för jag vet att JAG inte skulle vilja skriva ut mitt sexliv direkt på nätet. Men jag undrar, och måste få fråga.

Hur OFTA har du och din sambo/fästman-pojkvän sex? Och hur många gånger i veckan?
Har erat sexliv förändrats efter Graviditeten och - hur isåfall?
Har relationer tagit SLUT av denna anledning?

Ber er att svara så ärligt ni kan, även om det är anonymt! Det gör ingenting. Vill bara fråga för att jag tycker detta ämne är speciellt och intressant.
Och efter att man fött barn :)

Tacksam för så många svar som möjligt.

Postat av: Hannele - mamma till 2 fina prinsar <3

Publicerad 2010-09-23 12:50:56

Hur OFTA har du och din sambo/fästman-pojkvän sex? Och hur många gånger i veckan?

Svar: Vi har typ aldrig sex längre, förut innan vi fick barn så vare typ JÄMT och jag skämtar inte men efter jag blev gravid med Kevin så blev det mkt sällan och under graviditeten ännu mer sällan som typ aldrig efter graviditeten lite mer oftatare kanske typ 1-2 ggr i veckan om ens det eller varnnan vecka.

I denna graviditet så blev det från det till en gång i månaden till varannan månad.



Har erat sexliv förändrats efter Graviditeten och - hur isåfall?

Svar: Ja vi har knappt något sex längre, jag har aldrig typ lust längre :)



Har relationer tagit SLUT av denna anledning?

Svar: Näe..funkar hittills så :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-09-23 13:05:26

Efter snart 4 år tillsammans med min sambo är det inte mer än kanske 1-2 ggr i veckan. Mycket beror nog på våra konstiga arbets/skoltider och det skulle kunna bli hur ofta som hellst om det bara fans ork till det. Viljan finns men inte orken. Vi har iof ingan barn än så kan inte kommentera något på den biten =)

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-09-23 13:52:30

det är ju inte direkt ovanligt att relationer tar slut i samband med att man får barn. Relationen ändras ju väldigt mycket när man får barn, dels för att man inte längre har någon egentid och det är svårt att få tid till bara varandra.

Jag har heller ingen lust att ha barnvakt till min bebis som är 5,5 månad.

Fick en dotter 13 april och kan ju ärligt säga att sex har vi inte alls lika ofta som vi hade innan! Det är lika bra som innan, men hur ska vi tid till det? Sambon åker hemifrån vid 6 på morgonen, kommer hem ca 18-18:30 och våran dotter är vaken hela kvällarna och sover i våran säng.

Hur ofta? ungefär en gång i veckan eller en gång varannan vecka, till min stora sorg....

Dom säger dock att det brukar vända när barnen är ungefär 1 år. Jag hoppas på det, jag saknar närheten till min kille!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-09-23 14:05:27

Jadu först tog det 4-5 månader innan vi hade det första gången efter förlossningen. pga avslag inge preventivmedel o massa krångel med mensen. Men sen gick det bra, kan väl hända 1-2 gånger en vecka sen kanske inget på 2 v så det är så olika från månad till månad. men vi kan väl säga mellan 1-4 gånger i månaden ungefär då. och kanske lite andra saker då o då utan samlag. Det tog ett tag innan min sambo ville komma nära om man säger, han va lite tillbakadragen med pussar kramar o sex, han trodde ja va så ömtålig efter förlossningen. men när ja sa till honom att jag mår bra så va det inga problem. Jag upplever sj själva akten bättre än innan. Vildare på nått sett ;p men men som sagt så är det ju olika för alla. hoppas svaret är tillräckligt.

Postat av: Jennie mamma till Wilmer

Publicerad 2010-09-23 15:05:13

Jag o min sambo har sex ibland varje dag, ibland mer sällkan. Men MINST 2 ggr i veckan, för det mesta blir det nog 3-4ggr/vecka :)

Jag tycker inte sexet har förändrats efter förlossningen :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-09-23 15:05:53

Efter 3 år med min pojkvän har jag tappat sugen helt, känner mig aldrig kåt eller upphetsad och känner att de är fel på mig.. Älskar min kille, men sex är för mig rätt ointressant. Tycker att man kan ha ett fungerande förhållande ändå, även fast vi har sex kanske max 4 gånger i månaden, alltså 1 gång i veckan eller så..

Postat av: Madde

Publicerad 2010-09-23 15:32:07

Bra frågor! Kommer du själv svara på de? LOL

Hur som helst. Tycker som du, det vore intressant o veta! Om man ligger normalt till haha!

Postat av: Natty

Publicerad 2010-09-23 16:32:22

Jag har själv inga barn men jag och min kille har varit tillsammans i över 2 år, förvisso har jag haft problem med min äggstock och haft 2 operationer under tiden, men desto längre vi är tillsammans så känner vi inte att vi måste ha sex för att veta att vårat förhållande fungerar, vi tycker om varandra. Vi gör andra saker som får en att vara nära varandra, då menar jag genom att ha en toppendag ute på stan eller äta middag ute, att bara vara nära varandra gör att vårat förhållande fortsätter vara starkt.

Ibland kan de gå 2 veckor innan sex och ibland kan det bli flera gånger i veckan. Man kan inte alltid ha humöret uppe eller ha tid och vissa behöver mer för att att få humöret och ägna tid till det, inget konstigt med detta.

Postat av: Madde

Publicerad 2010-09-23 16:47:22

Nej, jag skrev LOL för jag tycker det är lika roligt själv o veta!=)

Du frågade ngt liknande om sex efter förlossning tror jag mig minnas. Svarade då också!

Vi hade sex FÖÖÖÖR mkt innan jag blev gravid, just för att vi ville bli gravid. Under graviditeten va det mest i början men sen orkade man inte lika mkt. Efter graviditeten tog det 2-3 mån o sen dess är det lite olika hur det kan se ut beroende på hur sambon jobbar samt lust och ork. Ett par gånger i veckan brukar det bli iaf, ibland mer och ibland känns det som att vi inte har det på nästan 2 veckor....ibland känns det helt enkelt inte så viktigt om man är trött o stressad med annat. Närhet och mys hör dock till vardagen tycker jag, annars tappar man det lätt. KRAMAS O PUSSAS MYCKET=)

Postat av: 19 årig mamma

Publicerad 2010-09-23 16:53:21

Vi har väl sex 2 3gånger i veckan, men han jobbar borta så är bara hemma på helgerna så det blir väl så ofta vi kan! men vi har ju två små prinsessor också på 3 och 5 och med tanke på deras livliga vardag så har vi ju inte lika mycket tid att ha sex längre, man går liksom till duschen så fort ungarna somnat för att kunna mysa lite utan att bli störda, vi bor i en liten lägenhet också så det gör ju saken ännu mer svår. men däremot är inte lusten borta det minsta, har vi en ledig helg med barnvakt så är vi som kaniner, för finns det en ledig minut så har vi gärna sex, eller sover, det är5 antingen eller ;P haha

Postat av: Natty

Publicerad 2010-09-23 17:03:31

Ja absolut, jag förstår helt alla frågorna. tycker du tar upp mycket på din blogg även för de som inte har barn!

Jag svarade på min blogg men skickar även här så att du ser det!

_______________________________--



Hum.. Väldigt konstigt!



Angående kameran så tänkte jag mig 4000 kr för den (men priset kan fortfarande diskuteras), trots att den knappt är använd och jag garanterat att det inte är några problem med den (Blocket känns alltid lite si så där!) och som jag skrev tidigare så får du även med:

Kameran har orginal objektiv.



*sladd till dator och laddare till.

* Endast ett batteri till kameran.

* Fodral till kameran

* Extra minneskort på 8 GB

* UV filter



Men jag hittade en artikel om D50n: http://www.fotosidan.se/cldoc/4241.htm

Jag skulle snarare säga att en Nikon D50 är bättre eftersom det är en systemkamera och en Nikon D3000 är en kompaktkamera, du vet väl skillnaden på en kompaktkamera och en systemkamera?

På en nikon D50 kan du ändra alla inställningar du vill på den, men jag har endast använt auto på kameran och har fungerat hur bra som helst!

Men med tanke på att en Nikon D3000 som ny kostar runt 4000 kr och en Nikon D50 som ny kostar lite mindre än 7000 kr så får du ett toppenpris för en kamera knappt använd plus lite extra tillbehör som jag köpt i efterhand.



Hör av dig om du har mer frågor! Så ska jag försöka svara på dem! :)

Postat av: Angelica

Publicerad 2010-09-23 18:43:42



I början efter förlossningen kände jag absolut inget sug, men efter ca 3 månader hade vi sex 1 gång i vecka och nu när sonen är 1 år så har vi sex 3-4 gånger i veckan för nu ÄNTLIGEN har min lust börjat komma tillbaka men det vart ganska mycke tjaffs om detta då killen absolut inte förstod hur jag kände.

Postat av: Malin

Publicerad 2010-09-23 21:32:26

Pga min traumatiska förlossning har jag inte vågat haft sex ännu. Tanken ger mig ångest, för att jag är LIVRÄDD, då menar jag L I V R Ä D D, över ngn närhet alls av underlivet.



Men detta kommer säkert ge med sig & gå över - hoppas jag. Nu ska jag ju få proffs-hjälp över förlossningen såhär i efterhand, vilket jag tror är kanonbra.



För om jag kommer över förlossningen, det hemska i den, så kommer man ju kunna bygga på det andra.



Men nepp, inge sex just nu alls. Pga att jag får ångest, då menar jag riktig ångest, inte "bara som man säger", av tanken. Inte av tanken "sex", utav av tanken att någon ska röra mig där.

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-09-23 22:54:15

Min dotter är snart 4 månader och min sambo och jag har endast haft sex en gång sen hon föddes. Blev inte mycket under graviditetn heller.



Har ingen lust alls längre. Känner mig inte alls nöjd med mig själv nu efter förlossningen och då är det inte så trevligt att ha sex när man inte trivs med sin kropp..

Postat av: Anonym denna gång ;)

Publicerad 2010-09-24 18:47:41

Innan vi fick barn: Typ varje dag.



Nu, 8 månader efter vi fick barn: Typ en gång i månaden. :P (än så länge iaf, jag känner mig fortfarande inte bekväm med det och amningen gör ju att ens "lusthormoner" försvinner....)

Postat av: Sanne

Publicerad 2010-09-25 01:15:44

Nu är jag "nykär" sen lite drygt ett halvår tillbaka, har inga barn och jag och min nya kille bor tyvärr inte tillsammans än. Vilket betyder att vi kanske ses 3 dagar i veckan. Det är inte så mycket, men när vi väl ses ägnar vi oss bara åt varandra!

De dagar vi är tillsammans blir det ungefär 1-3ggr/dag, det beror lite på :) Men jag kan väl säga ca 5ggr i veckan för oss!



Efter jag satte in en kopparspiral (för några veckor sedan) har det varit lite mindre, dels för att man inte fick ha sex inom en vecka efter insättningen, och dels för att jag har haft ont. Smärta är ju inte direkt en lusthöjare. Inte i det fallet iallafall!



Kram!

Postat av: Mamma Malin

Publicerad 2010-09-25 17:18:26

Min sambo jobbar borta varannan vecka och ledig och hemma varannan vecka, så ca 2-3 ggr i veckan den veckan han är hemma. Vi har en dotter på 13 månader.



Under graviditeten hade vi sex 3 gånger. Var inte sugen alls då. I början av vårat förhållande var det 2-3 gånger per dag. haha

Postat av: anonym

Publicerad 2010-09-26 00:10:48

jag har inga barn men verkade inte som att du endast frågade dom som fått barn så svarar ändå om det kan va intressant :)

min sits är lite liknande en kommentar över.

träffade min kille för ca ett halvår sen och har även kopparspiral.

han bor hos mig och utom när jag har mens så har vi sex i princip varje dag minst en gång om dagen, max 4-5 (om vi har en heldag och slappar hemma).

så har väl sex ca 60 ggr i månaden haha shit va mycket det lät när man plussa ihop det!

men å andra sidan är vi fortfarande nykär och jag har aldrig fött barn. kan tänka mig att det blir annorlunda då... hoppas du fick ett hyffsat svar iaf :)

Postat av: Sophia - Mamma till snart två!

Publicerad 2010-10-01 22:40:51

När jag passerade 5(?)e månaden slutade vi ha sex tills lilltjejen var runt 3-4månader eftersom jag slutade amma. Sen har sexlivet varit bra, kanske 3ggr i veckan. :-)

Klart det har förändrats, i början var det ju varje dag typ haha. Sen nu när lillebror är på väg 4år senare så har sexet precis börjat avta. Men jag hoppas det blir lika bra efter att lillebror kommer :-)



Dudå? Du kan svara i mailet. :-)

Postat av: Amanda

Publicerad 2010-10-02 14:26:00

Vi har väl sex ca 4-5 ggr i veckan nu när jag är i vecka 31. Det va mindre i början eftersom man inte ska ha sex i början om man haft missfall innan sa min BM. Min sambo vill försöka få barn direkt efter att denna lilla kommer så det blir nog mycket sex då också. Vårat sexliv har inte förändrats så mycket förutom att vi kunde ha sex i flera timmar innan men det funkar inte så bra med foglossning och växtvärk i magen. Min sambo är väldigt förstående om jag inte vill ha sex, han är rädd för att jag ska känna mig tvingad som jag absolut inte gör eftersom det är jag som brukar starta det.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela