Publicerad 2010-10-06 10:59:03 i Livet i Gnesta,

Vädret är likadant som jag känner mig.


Sitter här i höstburret med en gigantisk kopp té och lyssnar på: cant help falling in love.. och jag bara känner: JAG VILL BLI FRISK! - och att jag ägde en miljon kronor. Vill göra så mycket hela tiden, och de är förbaskat irriterande. Utan pengar, man blir fan strandsatt! Dom som inte säger att pengar betyder nånting måste ljuga. Pengar kan inte ersätta en familj, inga pengar i världen skulle få mig att välja bort Wilja.

MEN...

Pengar gör så att familjen kan göra saker när dom väl känner för det.
Pengar gör så att du aldrig behöver oroa dig för utgifter/hyra etc.
Pengar gör så ATT du är oberoende av andra.
Pengar får en FAMILJ att faktiskt må bra, och inte behöva tänka på varenda krona som ska ut.

Hur många RELATIONER har just inte brustit för pengarnas skull? Det tar knäcken på en!
Okej.... Nu kanske ja låter helt desperat så är inte fallet. Vi har det nog bättre ekonomiskt än många, men ändå.
Jag vill kunna göra saker när vi VILL.

Vore de inte den här jobbiga rethostan så kan ja ta en lätt förkylning! Men man sover bara så himla illa. Men älskling va världsbäst och tog Wilja imorse, väckte mig efter ca timman senare och hade gjort iordning en kopp med té och två mackor! Jag älskar dig Simon, de hoppas jag att du vet! <3

Så, va ska man få gjort idag? Simon ska iväg till Stockholm! Jag och Wilja vet inte riktigt vad vi ska ta och hitta på? Mimmi och Liam kommer hem idag från Dalarna äntligen :D Är så glad att de har gått bra för dom där.. Och hoppas de kommer bli ljust i framtiden för dom alla.
Imorgon blir det fika med Madde & Elliot va SÅ himla längesen vi såg dom! Ringde igår, och jag är inte nått annat än SUPERGLAD!

Postat av: Sandra - mamma till Minéa

Publicerad 2010-10-06 12:48:06

Håller med dig angående pengar. Pengar kan faktiskt göra en lycklig, få en att må bra :)

Postat av: Malin

Publicerad 2010-10-06 15:33:08

"den som säger att lycka inte går att köpa för pengar - har bara inte varit i rätt affär" ;) Pengat IS THE SHIT! :D

Postat av: Madelene - mamma till Elliot

Publicerad 2010-10-06 23:18:42

Ringer direkt när jag åker ifrån Sthlm :) ska bli super mys! Hoppas du känner dig lite bättre också ! Skrev du fel på wiljas vikt ? Tyckte du sa förut att hon vägde 9 någonting :) eller har hon gått ner ? Hörs imorn vännen ! Pusssss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela