Publicerad 2010-10-03 09:58:48 i Livet i Gnesta,

Vad man behöver i livet & inte.




Under dessa dagar jag inte har skrivit har jag behövt er mer än någonsin! Jag har sållat ut onödiga såkallade vänner ur mitt liv. Som hugger en i ryggen SÅFORT man vänder sig om. Du går från den ena till den andra och snackar skit! De är bara så förbannat synd om dig med en så låg självkänsla, därför gnälla och klaga på varenda människa kring dig. Inte konstigt att du står UTAN vänner och försöker och försöker?
Att vara EN dag med dig, kan beskrivas lätt som jag fick höra igår.. En dag i helvetet för ALLT du snackar om är skit, skit, dig, dig dig. Och TAR inte att folk faktiskt är lyckliga och faktiskt TRIVS med sitt liv?!
Varför GNÄLLA på folk om dom gör nått som DU inte tycker om? - hur kan man göra de, hur kan man göra si och så. Ja men JAHA! låt dom leva SITT liv, och lev inte på andras som en liten jävla parasit
Folk TÅL dig inte, live whit it.

Den dagen då du börjar behandla FOLK som FOLK... Då kanske! innan dess så kommer du alltid vara den människan folk önskar: Shit, va gör hon här... GÅÅÅ bara...
Du spelar så snäll och leker så snäll, 'jag ställer upp'. Sen får man höra av den andra personen att man är det ena och andra. Men NU denna gång gick du alldeles för långt. Säg VAD du vill, OM vad du vill om mig.
Men blandar du in min SEXMÅNADERSDOTTER i det här, så visar det vilket litet kräk du är!

Postat av: robin stilander

Publicerad 2010-10-03 18:32:12

Det finns alltid riktiga svin bland sina vänner! Såå tråkigt! Men du ska va GLAD att du hittat ditt för de e inte alla som gör de tyvärr! Nu kan du med stolthet dra ut kniven ur ryggen och ge tillbaka den till den som kasta den!:)



Erfarna ord från en som fortfarande letar efter ägaren till kniven som sitter i ryggen....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela