Publicerad 2010-10-21 17:46:00 i Wilja 6-9 månader,

Projekt: SLUTA AMMA!


  

  

Jag har förberett mig på ett tredje världskrig här hemma.
Jag har nu bestämt mig! Jag ska sluta amma.
För min skull och för Wiljas.
Jag känner att jag inte vill eller orkar agera hennes napp längre.
Jag känner att hon måste kunna vara med sin pappa eller med någon nära till familjen utan att vara beroende av mig på det sättet hon är just nu.
Jag känner att jag måste få vara 'Patricia' på ett annat sätt än vad jag är just nu.

Varför sa alla: Va DUKTIG du är som ammar sålänge, och va BRA!
För det är ju rena h e l v e t e t  att sluta amma NU när hon är så stor som förstår de hela på ett helt annat sätt. Hela hennes 'trygghet' i tutten bara försvinner? De är ju PISS jobbigt just nu till skillnad mot en 4-månaders beby? Men det gäller att vara benhård nu är det SLUT!

Så idag så när hon ville ha tutten för att somna gick ja ut och gick, gnäll blev det! men gäller att distrahera henne med något nytt som händer. Fick tips av Madde idag om SÅPBUBBLOR! Så imorgon ska de inhandlas.

Nä nu ska ja stå PÅ mig! nu är de slut.

Så mina tuttar får återgå till dom tomma säckarna dom kommer att bli ;)

Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Publicerad 2010-10-21 18:52:23

Ja äntligen! :)

Det är bara stå på dig, och du kan ju trycka ut överflödet i duschen så du inte får mjölkstockning och inte stimulerar mjölkproduktionen. Hoppas de går bra för er :)



Kramar!

Postat av: tittie

Publicerad 2010-10-22 10:57:17

vet precis hur du känner! är i samma fas med levi. men det är så mycket svårare när dem vet precis vad det gäller och när dem inte tar napp! men är bara att kämpa på! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela