Publicerad 2010-10-05 17:46:13 i Livet i Gnesta,

Då har man varit hos hästarna, åååh.


När vi kom hem från BVC så tog de inte lång tid innan Mamma & Pappa knackade på dörren, Simon hade somnat om. Så vi satte och oss käka lite tidig lunch och drack en kopp kaffe! Sen fråga Pappa Simon om han kunde hjälpa till o byta däck på volvon. Jajjemen!

Så jag fick köra ut till förrådet, och Pappa HATAR att åka bil med mig då ja gärna trycker i lite extra på gasen! Vilket JAG inte ens själv märker.... Måste måste bli bättre på de! Men herregud, en 90 väg å han vill att ja kör i 65? - aldrig någonsin. + Att Wilja åkte med Mamma och Simon.

Klappade lite på hästarna med Wilja! hon blev alldeles tokig när hon såg dom.
Sen satt Pappa och pratade, jag va lika gammal som Wilja första gången han hade mig framför sig i sadeln i Galopp på åkern med Zorba! hur coolt är inte det?
Wilja ska få rida såfort som bara möjligt, HOPPAS att det är något damen fastnar för! <3 För de är en sport du LÄR dig så otroligt mycket av. Du lär dig RESPEKT, du lär dig att ta saker på ALLVAR, du får tillbaka så OTROLIGT mycket av att rida. Hästen blir din BÄSTEVÄN!


Sen kör jag tillbaka till Statoil för att pumpa upp däcken! Pappa den KLANTEN häller i växellådsOLJA istället för vanlig OLJA i bilen, så raka vägen till Järna till verkstan och fixa skiten.

Käkade mat, och sen skulle jag ner och fika. Men jag och W SLOCKNADE så hårt på soffan kl 4 och vaknade nyss! mamma och simon är helt gone, fick en lapp. Är och kör för första gången!^^, och jag får inte ens VARA med? :( haha, ville ju se Simon köra jö...

Postat av: Katja

Publicerad 2010-10-05 19:26:26

Har du körkort, eller övningskörde du bara? :)

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-10-05 19:49:38

Tänkte bara säga att det inte går att kommentera inlägget där du skrev om innomhushjälmen :S



Sen slänger jag in den kommentaren här istället.

Min lillebror hade en sån när han va mindre, dom ser väldigt lustiga ut men är säkert bra för små barn som lär sig tidigt, som wilja.

Fast om det är nödvändigt eller inte vet jag inte, min son lärde sig sitta vid 6 månader & kunde inte ställa sig mot allt då, eller han va inte så intresserad av det :p

Hur mycket kostar den? Om den är billig kan man ju alltid testa sen om den är svindyr så får man nog fundera lite till :)



Ha en bra kväll

Postat av: Erica

Publicerad 2010-10-05 22:51:00

Hej! Du har fått en award av mig :)

http://gravidlangtarefterdig.blogg.se/2010/october/utkast-okt-5-2010.html

Postat av: Emelie

Publicerad 2010-10-06 08:24:44

Det gick inte att kommentera inlägget under. Men det där med lekhjälmen. Min son var lika gammal som Wilja när han ställde sig upp vid allt och tog sig runt. Han har klarat sig utan lekhjälm. Det kan säkert hjälpa om dom ramlar, men dom lär sig rätt snabbt och efter bara drygt 1-2 veckor så kunde min son sätta sig ner igen utan problem. Så jag skulle nog avstå om jag var du..

Postat av: Louise - mamma till Vincent

Publicerad 2010-10-06 10:05:26

haha så fel det kan bli ;) men tack! :) hoppas att allt är bra med er? kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela