Publicerad 2010-11-17 10:52:43 i Livet i Gnesta,

Moralkärring kring 20! stackars...




Idag är jag bitter, så förvänta er inga trevliga eller roligare inlägg. Idag är de en sån dag då jag stör mig på allt och alla! Och det sämsta för mig idag är att läsa andras bloggar, för idag stör jag mig på allt!
Redan har jag stört mig på.
'Jag vet bäst mammor'.

I många bloggar jag läser står de: Såhär SKA man göra, och såhär ska man INTE göra.
Häxjakt på mammor som inte gör som en själv?
VARJE mamma är den bästa för SITT egna barn. Och låt de vara så? För vem fan är JAG att tala om för någon jag inte känner att de där är 'fel' och de där är 'RÄTT?'.

Om någon röker, ja men förihelvete! LÅT dom göra de. Va gör de DIG och DITT barn? = ingenting!
Om deras barn går i Märkeskläder eller inte? VA FAN SPELAR DE FÖR ROLL?
Har man pengar och känner: De här kan ja köpa, ÄVEN om hon/han växer ur de nästa vecka.
Blir bara tröttsamt och irriterande!

Jag vet ju själv vad jag gör rätt och inte när de gäller Wilja.
Om jag tar en CIGG nångång till kaffe/fest de dödar varken mig eller Wilja! Om de är BRA? de är en annan sak!
Gör de mig till en DÅLIG mamma? Svar Nej!

Om jag köper märkeskläder till henne, och OM jag tycker hon ska ha de. Låt henne ha de, och tycker ni de e så jävla fel. Så visst! men de gör INTE jag. För hon får använda de lika mkt som mig själv!

Om jag skulle välja att ha en Bugaboo ist för Emmaljunga! VAD RÖR DE DIG?!!
Moralkärringar som är under 30 är fanimej fel fel fel fel.
För de är VI som ska LÄRA oss av varandra, inte starta en grupp tanter innan man fyllt 20.

Tack för mig.

Postat av: Madde

Publicerad 2010-11-17 11:21:54

Håller med dig!

Vi har tex inte världens bästa sitts MEN Melina har allt hon behöver alltid, det är nummer ett!

Man vet att man själv alltid tänker det bästa för sitt barn, varför skulle inte alla andra mammor göra det då? Oavsett!

Din mamma ser jävligt bra ut för att vara 50+ trodde faktiskt hon var 40+.

Din pappa ser snäll ut! Intressant läsande!

Postat av: Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Publicerad 2010-11-17 11:55:01

Grymt irriterade när folk stör sig på sånt där i onödan..dumt att alla sköter sitt istället för att lägger ork på andra hur dom sköter sina barn osv..

Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Publicerad 2010-11-17 13:34:07

Gud så mysiga armar och ben hon har, man vill ju bara klämma! :)



Bra skrivet! Även om jag tycker det är fel i alla lägen oavsett vem det är o ta en cigg när man är gravid eller ammar, tycker inte de är rätt mot barnet som inte direkt kan säga ifrån. Men ja folk lägger sig i alldeles för mycket om vad andra gör med sitt barn och så och så får man inte göra för det är fel, ah stör mig bara så mycket!



Man får ha sina dåliga dagar ibland, hoppas på en bättre imorgon istället :)

Kramar!

Postat av: emma - 19årig mamma tilll hugo :)

Publicerad 2010-11-17 22:08:16

haha är det mig du är irreterad på? :p



jag skrev att JAG inte förstår det med märkeskläder, menar inte att det är FEL.. jag köper inte märkeskläder till hugo men tycker inte det är fel att andra gör det, tycker bara det är lite roligt med "guldnappar" och babyparfym liksom. Sen tog jag med lite annat för att fylla ut inlägget.



Inte vara sur på mig nu hör du :) jag skrev ingenstans att mammor som köper dyra saker är dåliga mammor. Och ang rökning har jag skrivit om gravida rökande förut också så kanske det du menar nu också? såklart man kan ta en cigg ibland om man vill men att röka regelbundet just när man är gravid och vet hur mycket det kan skada barnet i magen tycker jag är fel, det är en annan sak att röka när bebisen är ute.



Postat av: Jannika mamma till Jillian

Publicerad 2010-11-17 22:34:32

Personligt hat mot typ Emma? (och mig när jag håller med) Du menar väl ändå inte, hoppas jag, att det är emmas inlägg? det är ju ingen häxjakt i hennes blogg? ISF tror jag du tar saker lite persoligt. Man får väl uttrycka åsikter hur som helst. Du också såklart. Nu är du ju lika illa som "moral mammorna" faktiskt. Varför bryr du dig om andras åsikter om ingen annan får bry sig? Tror du verkligen att någon egentligen bryr sig om att du har märkeskläder på ditt barn? men det får väl finnas folk som tycker det är knäppt ändå? Jag har lundmyr nappflaskor och shit vilket anses vara typ dyrare har jag fattat. så ser inget fel i att köpa märkeskläder alls. Men fattar inte varför alla tar allt i bloggvärlden så personligt! Såklart, om någon skrivit privat till dig typ; jag hatar ditt barn för att hon har märkeskläder på sig så är det naturligt att reagera, men det har väl ingen gjort?



NJUT över din vagn, den är säkert skitsnygg, och dina kläder, som säkert passar henne jätte bra, istället för att bli arg på att någon inte gör det, det måste väl ändå vara lite roligare.. åh ja, du blir väl säkert arg på mig nu med.

Postat av: Jannika

Publicerad 2010-11-17 22:45:39

pinsamt inlägg får pinsamma svar?

Postat av: Jannika

Publicerad 2010-11-17 22:50:54

Det är väl mest att det är lite konstigt att ditt inlägg dyker upp när du kommenterat både röknings inlägget och design inlägget. Du va riktigt arg och jag tar det inte personligt alls. Men som alla kanske blir någon gång, så blir man ju fundersam. Allt på internet blir ju större än vad man menar egentligen. märks det?

Postat av: Jannika

Publicerad 2010-11-17 22:58:53

Jag tycker faktist att jag frågade om det var emmas blogg, direkt citat av mig själv;"Du menar väl ändå inte, hoppas jag, att det är emmas inlägg? det är ju ingen häxjakt i hennes blogg? ISF tror jag du tar saker lite persoligt."



det står ju i ditt eget inlägg att du va vilket. vilket jag överförde till sur.



Sen reagerade jag på ditt inlägg i sig, att det är synd att du reagerar så PERSONLIGt faktist.en kanske inte direkt i mot emma, skit i det. Emma allmänt blev väl itne sur över något av det dära. Hennes inlägg va faktist väldigt fjolligt negativa när man kan dra i hur mkt som helst. s men i mot allt. därför skrev jag också att du skulle njuta istället!



Jag såt också för mina kommentarer, om du menade att jag inte gjorde det?

Postat av: Jannika

Publicerad 2010-11-17 23:02:46

Blir alltid fel. Jag va inte super arg eller något. Jag är allmänt fittig ofta och kopplar väl saker lite hur som. Det va inte meningen att starta blogg krig:P bara diskussion och förundran.;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela