Publicerad 2010-11-18 15:12:30 i Listor / sanningar om mig,

Dag 4 av 30, mitt käk!




  
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Frukost:
Jag har alltid haft svårt att äta frukost om jag inte är bakis eller vaknar efter 12.00 ;D
Jag är lixom inte hungrig! Så brukar vara ett kokt ägg, eller lite yougurt.
Men idag blev det en knäckemacka med skinka! Och alla mina vitaminer som är mitt dagliga måste.

Och mitt FAVORIT-TÈ! Såhär nu i höstmörkret dricker jag alltid flera koppar te varje dag, för de e mysigt och så jäkla gott! Jag lixom. Myser och njuter! och detta Rabarber och vanilj är bara så förbaskat gott! :D

Lunch:
Äter ja alltid nått ganska ordentligt då ja är ganska hungrig för ja inte äter mkt frukost.
Men en hälsotallrik med keso, räkor, burgur, fetaost, ägg och avakado stod på schemat. Dock ingen bild! för de glömde jag, och två koppar kaffe. Sen är ja som nyfödd! ;D

Middag:
Blev bjuden av underbara Madde & Magnus på lite middag idag.
Falukorv & Pommes stod på menyn! De tackar vi föt <3
Och en kopp kaffe till denna dag, ingen morotskaka inte! ;)

Och sen va de slut för dagen :D

Uppdaterar middag och allt skit sen.

Postat av: Anna

Publicerad 2010-11-18 15:54:55

Jo jag hoppas med allt går bra, hittills är han som han brukar vara, men dessa händelserna där han blir så svag i kroppen händer till och från och med tanke på att han låg på sjukhus för 2½år sen för högt blodtryck och fick en stroke så blir man så orolig!



Låter bra det :) som du märkt så är jag en av de som kikar in på din blogg även när uppdateringen är mindre bra men med lite mer så kommer nog de övriga tillbaka :)



Kram!

Postat av: Frida

Publicerad 2010-11-18 17:32:02

Men taaack så mycket :D blir ju helt tårögd, nu är man verkligen känslig haha. Ja men precis, tror de kommer bli finemang med bloggandet. :)

Postat av: Elin

Publicerad 2010-11-18 18:54:49

Vad äter du för vitaminer??

Postat av: k

Publicerad 2010-11-19 10:11:31

Hej.

Skönt att ha dig tillbaka i datarutan ;)

Vad äter du för vitaminer?

Postat av: Evelina-mamma till Leia ♥

Publicerad 2010-11-19 12:37:29



Min dotter är 8 månader snart 9 månader och hon varken kryper eller sitter själv än. Men det har med att göra att hon föddes nästan 1 månad för tidigt! Men hon är på god väg att krypa snart =)!

Vi ska börja med välling ikväll när vi testa det för nån månad sen gilla hon inte det, men nu ska vi se om det går bättre! Nope ja sluta amma Leia för ca 3 månader sen och det var för att mjölken börja ta slut! Men hur ofta ammar du Wilja? Gillar hon ersättning eller välling? Jaaa men visst toklängtar man till att vara gravid igen? Jag ÄLSKA att vara gravid och går runt som en flodhäst med stora magen hihi! KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela