Publicerad 2010-05-16 11:52:22 i Wilja 0-3 månader,

Vårat lilla troll!




Lite uppdatering om våran lilla stora prinsessa!
Wilja är nu på Tisdag redan 7 veckor gammal! helt otroligt? tiden har bara försvunnit. Om veckorna kunde gå lika snabbt under graviditeten? redan två jäkla månader! Samtidigt känns det som hon alltid har varit här?

Nu är hon 53 cm och väger 5,2 KILO! Hon är ju KOLOSAL :D barnmorskan frågade mig om jag hade grädde i pattarna. Å herre säger jag bara.. Hon vilar på alla sina hakor! och alla hennes små veck? ja blir helt kär! <3
Hon kommer ju rulla fram i sommar!

Hon är tidig på allt, hon är med hela tiden och sover.. aldrig? :D Förutom på nätterna.
Än sålänge så har vårat lilla gryn inte hållt oss vakna EN enda natt sen hon kom! förutom när hon va förkyld å vi inte vågade sova. Men vaknar 2-3 gånger och äter, sen somnar jag medans jag ammar. Likaså hon! Så peppar peppar.

Vi vet inte ännu hur de är att vara föräldrar, - citat från barnmorskan.

Jag ska också på läkarkontroll nästa vecka! vet inte hur jag ska göra för att behålla vikten! "/ sa de, mitt mål va 55 och de va ett långsiktigt, men är redan nere på 54. Vad jag än äter, så går jag ner! inge roligt längre..
Käkar upp en hel prinsesstårta om dagen, men ingenting händer! vill bara stanna nu. Är nöjd, vill träna upp musklerna igen och öka i vikt. Och inte tappa! "/

Men ska få reda på va problemet är. Ämnesomsättningen verkar ju ha ändrats efter graviditeten iallafall.

Bråk med försäkringskassan har vi också, eller KRIG! fattas två föräldrapenningar, och sen får vi den här denna månad. Så tre st väntar vi in! catchiiiing när dom väl kommer, men nu är de tomt i fickan alltså. Idioter!
förstår inte hur dom kan strula så?

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-05-16 12:25:34

ååh vad jag saknat uppdatering :D Vad stor hon har blivit! Vilka fina bilder! Hoppas att allt är bra och åk och smiska FK på rumpen!! kram

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-05-16 14:02:04

härligt att se att allt är bra med er.



kramar!!!

Postat av: emma - med bebis i magen

Publicerad 2010-05-16 15:16:26

mysigt att du uppdaterat lite :) jag har två månader kvar nu, längtar ihjäl mig!! kram till er

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-05-16 15:38:45

Kul att du kan uppdatera igen!! :)

Det e kul att du lägger upp så mykt bilder.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela