Publicerad 2010-05-19 15:25:48 i Wilja 0-3 månader,

Lite bilder från idag!




  

  

  

  

  

  

Klädde på oss och gick ner till nellies och åt lite lunch och tog en kaffe! så jäkla skönt väder idag, varmt med inte strålande sol. Perfekt för wilja! inte skydda henne som man varit livrädd för i flera dagar. Som bm säger, dom SKA ha sol på sig! de är nyttigt, dock inte bränna sig. Men ändå! tycker de e obehagligt, hon är ju så liten min tjej! så nä. Ska försöka hitta ett parasoll till vagnen nu också! även om sufletten är ganska lång och täcker henne när hon ligger där i. Sen tog vi en promenad till önskebrunnen å hittade lite fina saker hem! sen vidare till hemmet butiken och köpte några doftljus. MMHM! :) Nu har både S och W somnat in, sitter och kollar här på datan.

Juste ringde också till köpbarnvagn, ska ju reklamera vagnen! och dom skulle kontakta mig snarast via tele. Så känns skönt att få den utbytt faktiskt!

Nä, nu blir de en dusch! sen återkommer jag!^^ wihoooo, en till dag med internet! LYCKA!

Postat av: Nickan

Publicerad 2010-05-19 19:33:14

Guud så gulliga kläder Wilja har på sig!

Och du är lika vacker du:)

Vilken mysig dag ni haft!

Kramar

Postat av: jenny

Publicerad 2010-05-20 22:51:21

Va söt hon är! O va brun du är! Använder du brun-utan-sol? Kan du inte ta lite kort på vad ni har för saker till wilja, typ barnvagn, bilstol, babygym, säng o kläder =) vore kul =)

Postat av: Erika

Publicerad 2010-05-28 01:04:25

Kul med sa mycket bilder!!! Wilja ar lika sot som vanligt! Det ar ni alla tre! Kram

Postat av: Sabrin , mamma till Lovisa

Publicerad 2010-06-03 23:58:08

Söt liten dotter :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela