Publicerad 2010-05-18 08:28:36 i Livet i Gnesta,

Godmorgon världen! :)




Första bilden som togs på mig och Simon tillsammans, satt på saltsjöbanan från mig! jag skulle på rättegång, och Simon hem. Shit, är det här nästan ett helt år sedan? blir ju knäpp! vart flyger tiden fram? Och människa! hur kan man bara bli kärare och kärare i någon? i adore you! <3

Inatt så har det varit en konstig natt! första gången Wilja hållt Mamma och Pappa vakna lite? inge skrik eller så! men hon ligger och pratar å spänner sig. Tror hon har lite gaser i magen, fiser hela tiden gör hon! tröck upp hennes ben mot magen och masserade lite. Sket ner hela MIG, täcket, lakanet.. henne själv å blöjan! kaskasbajs rätt upp i luften. För mkt information? men som den slusk man blivit så torka vi bort de mesta... och la oss å sov igen! haha. La en filt över lakanet, POFF så va problemet löst.

Nu ska en trött mamma (skylla sig själv, somna inte förns två..) hoppa in i en dusch, ner i badet med Wilja! Sen ta oss till farbror doktor, Wilja ska ju på en kontroll. Sen till första bästa tåg och ta oss till Millan och Micke i Södertälje för att träffa andra tokiga mammor med deras toksöta barn! så ska bli kul. Simon jobbar tyvärr hela kvällen idag.. Så han kan inte följa med, småtrist! "/

Och för att inte göra er besvikna så meddelar jag nu att.... jag har haft internet i ett par dagar, men lyckan är slut! Steffi ska ha tillbaka det idag. Så nada mer blogg på ett par dagar!
SKA köpa en ny adapter till telenor, men är så förbannat dyrt.. å vi lägger hellre 1500 på nått annat just nu. Så vi får ta de när de kommer mer eller mindre, dock suger det mest i vida världen. SORRY!

Men se de på den ljusa sidan! ett inlägg är bättre än inget, och förstår att ni inte orkar läsa den här bloggen. Eftersom ingenting uppdateras! Men.... Ja ska försöka hitta er om ni slutar! skulle va så förbannat tråkigt, för ni är ju fan mitt andra liv.

Juste, HJÄLP MIG OM HUR JA SKA GÖRA med intervjun!!!!

Postat av: Malin

Publicerad 2010-05-18 12:34:24

Ring telenor & hör om ni kan använda ert simkort för mobila bredband i deras kontantkorts modem :) Dom kostar nämligen bara 399kr att köpa! =)

Postat av: Frida

Publicerad 2010-05-18 18:07:42

Om ni tycker det känns roligt med intervjun så tycker jag absolut att ni ska ställa upp! :) Jättekul att se tillbaka på sen också om inte annat. Sen säger jag såhär: jag kommer kika in här ibland för att se när du kommer tillbaka :) kram

Postat av: emma - 18 år med bebis i magen

Publicerad 2010-05-18 20:21:34

Joakim och jag har två sånna där trådlösa "donglar" men bara en dator och vill bli av med en. Vill du ta över det? Så slipper du startavgift och så, kostar 229 kr i månaden. En sån liten grej man bara trycker in i usb så har man internet :) Bara att höra av dig om du vill

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela