Publicerad 2010-05-17 22:01:03 i Wilja 0-3 månader,

En låååååång dag i stan, underbart!




  

  

  

Tack igen för era underbara peppande kommentarer! DÄRFÖR älskar jag min blogg, för även om en kommentar kan såra, så suddar ni bort de på en gång! ni är helt fantastiska. Och TACK! :)

Det är inte själva grejen att någon tycker hon är ful, de är de säkert FLERA som tycker, och de är okej! tycker de bara är tråkigt att folk yttrar sig på ett elakt sätt. För även om man tycker att en bebis är 'mindresöt' om de ens är möjligt så säger man varken A eller O ? för man ska ju inte vara falsk å ljuga å säga: ÅÅÅH va söt, sen hosta bakom ryggen å skratta. Säg hellre NADA!

Har haft en helt underbar dag, en HEL dag så att säga! började med att jag missade 09.30 tåget till Stockholm! så satt och väntade ute i solen i en timma, åt ett äpple, tog en kaffe å bara njöt! upp till stan, mötte love helt plötsligt i Farstastrand! Sen tog vi oss till alla andra, satt nere i Gubbängsparken! skulle upp och möta Simon sen, och DÄR dog min telefon! så tro inte att ja bara sket i er, utan visste inte om ni satt kvar eller inte! :(
Träffade på Love vid tunnelbanan, så hon satte sig vid mig, simon och storebror en stund innan hon åkte hem.

Käkade lunch med hjärtat å fika med bror! hur mysigt som helst, och vilket UNDERBART väder! :D
Blev lite nya inköp till prinsessan idag också! munkjacka, två par nya tights, tröjor. Skor och tröja till raring, och en till mig. Så ja är MER än nöjd!

Har varit en sjuuukt lång dag! kom till Gnesta, satte oss hos Karolina där hon bjöd på coffé, och sara å companie kom förbi. Satt ute en stund innan vi gick hem, nu sitter ja här nyduschad och kollar era underbara kommentarer. Ska läsa igenom allt som jag missat också!

Glömde kameran hemma idag! :( men har nååågra på mobilen från idag som jag tog! bättre de än ingenting, så får ni ta å beskåda min fula ankunge också! ;)

Postat av: Mimmi

Publicerad 2010-05-17 22:14:25

Idioter som yttrar sig, dom är bara jävligt avundsjuka för att dom inte har egna barn eller så har dom väl jävligt jobbiga barn eller nått. BLIR ARG! :D Saknar er mest gumman!! <3

Postat av: Annika

Publicerad 2010-05-18 15:53:26

du har en underbart vacker dotter! och ni verkar vara en bra och stöttande familj, avundsjuka får folk att skriva sådana fruktansvärt sjuka och elaka kommentarer, du har en otrolig liten flicka, var stolt och skit i idioterna! kram

/Annika

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela