Publicerad 2010-03-25 10:43:43 i Frågor & Svar,

Här kommer ALLA era frågor!


Sandra frågar:
Jag undrar hur du kom på att du var gravid?
Och vad det var som gjorde att du tog ett graviditetstest?! Hade du några "graviditetssymtom" eller nått liknande?.....Sen undrar jag, planerade ni gravidetiten, om inte hur kommer det sig att du blev gravid..slarvade med skydd? :) Vore kul o veta,,så jättetacksam för svar=) MVH Sandra!!

Svar:
Jag kom på att jag va gravid den 14 Juli i somras. Jag vet inte hur det kommer sig att jag gjorde ett test. Kom ner till Gnesta för att hälsa på Pappa! och då ser jag de 'nya' apoteket mitt i centrum. Så jag knatar in och köper ett test! hade inte det i tankarna. Men det måste nog ha legat i det undermedvetna.
Hade inga 'symptom' på att vara gravid alls, spydde inte eller mådde inte illa alls.
Jag hade en P-stav i som jag skulle byta 2 veckor efter, så vi antar att den va dålig. Och ja, vi borde ha skyddat oss mer. Men då hade vi inte haft lyckan att stå där vi är idag! :)

Johanna frågar:
hej! vill börja med att säga att jag är helt kär i din blogg! den är personlig, mysig och lite smått beroendeframkallande :) Men till frågan: Kändes valet att behålla lilltjejen rätt från första början? Hur kom ni fram till att behålla?

Svar:
Va roligt att höra att du gillar min blogg! Och jag hoppas du kommer vilja fortsätta att läsa den när lillan väl har kommit ut.
Valet att behålla lillan kändes självklart för mig från början. MEN, skulle aldrig ha behållt henne om inte Simon kände sig redo, och om han inte ville. Tycker att ett barn har rätt till båda sina föräldrar. Och även om det är kvinnans kropp, så har killen lika mkt att säga till om. Min personliga åsikt! så, hade inte han ställt upp. Hade jag inte fött ett barn till världen även om hon skulle få de underbart.

Vi kom fram till beslutet ca 1 vecka efter vi +:ade då vi pratade mkt om abort. Men samtidigt så fantiserade vi om namn. Simon ville behålla från dag ett, men va osäker på hur jag skulle ta det. Eftersom vi inte kände varandra så väl! :)

Malin frågar:
vad ska lilla tösen heta ? om du vill avslöja det redan nu ;)

Svar:
Vad lillan ska heta håller vi lite inom oss tills hon kommer ut! vi har smakat på flera olika namn, men känner oss ganska 100% säkra på va hon kommer heta nu.

Elin frågar:
Vad ska er dotter heta?
När tror du att hon föds? :)
Kram

Svar:
Som du ser här ovanför! Tänker hålla det lite hemligt en stund tills hon kommer!
Jag tror att hon kommer födas den 28/3, eller den 3/3.

Jonna frågar:
Vad kommer bebisen att heta? :)
Du och Simon passar otroligt bra tillsammans! Kan du inte lägga upp en bild på din mage efter du har fött och den har "lagt" sig? Är så nyfiken på hur den kommer se ut :) Har din tatuering som du har på sidan töjt ut sig något? Du är väldigt snygg och kommer bli en jätte bra mamma!

Svar:
Bebisens namn är fooortfarande hemligt! Åh, tack så jätte mkt! Va snällt att du säger så. Tycker själv att vi passar som handen i handsken! Men de gör man väl alltid med den man älskar? SJÄLVKLART! Jag kommer börja lägga ut träningsinlägg senare. Och självklart kommer jag fota magen i vanlig takt, en gång i veckan för att se förändring! Så nu blir det att följa bloggen 'tillbaka till idealvikten!' :D

Det är så svårt att säga om tatueringen har töjt sig eller inte, man vet ju inte hur de ser ut när allt drar ihop sig igen. Men än sålänge ser den jätte fin ut, och inga bristningar. Så den är inte förstörd på det sättet heller. Vi får hålla TUMMARNA helt enkelt.

Caroline frågar:
Kul! :) Vad är dina framtidsplaner? (jobb osv) Vill du/ni ha fler barn? Hur många VILL du ha (just nu)? :D Och har du någon gång trott att du skulle bli "ung" mamma? Sen måste jag fråga om bästa skönhetsknep också ;D KRAM!

Svar:
Håller fast vid mina framtidsplaner. Som många vet så skulle jag ha börjat plugga på Björn Axén i två år nu till sommaren. Och självklart så är det nånting jag vill göra! Har ju min garanterade plats kvar i framtiden. Så, bara för jag får barn så tänker jag inte låta det stå i vägen för mig. Vill vara en förebild för lillan när hon blir äldre, att man KAN även om det är tufft på vägen.

Jag vill jätte gärna ha fler barn. Och inte för lång tid emellan barnen heller såklart. Men sen får man se vad som händer! Jag hade lyckan att bli gravid just nu, så ska inte börja prata nya bebisar direkt.

Jag har alltid velat bli en 'ungförälder' då mina är äldre och jag saknade alltid att mina kunde orka med lika mkt som mina kompisars. Man skämdes på klassmöten, när kompisarna fråga om de va min farfar ja hade me mig etc.
Så jag har velat haft barn innan 25 år iallafall.

Calle frågar:
Vad gör simon för mina 130 kronor?:)

Svar:
För dina 130 kr från bajenmatchen så sitter Simon i handduk och pillar navelludd och håller sig på snoppen och mår allmänt bra lixom! ;)

My frågar:
Det märks verkligen att du älskar och längtar efter den lilla. Du är/kommer bli en ung mamma. Är du orolig inför framtiden? När det gäller ekonomi osv?
Vill bara säga att du verkligen kommer bli en toppen mamma!

Svar:
Ja, vi verkligen TOK LÄNGTAR efter vårat lilla knyte just nu, de är dags att komma ut nu tycker vi. Tack så jätte mycket. Ska verkligen göra allt i min makt för att lyckas som mamma! Även om man kommer göra många fel på vägen så att säga.


Klart man är lite orolig för ekonomin och så, det har varit lite kämpigt! Men man klarar sig ur allt. Är hyran betalad, mat på bordet och man mår bra tillsammans så klarar man av allt som kommer på vägen! :)

Sanna frågar:
Härliga bilder, går inte att ta för många tycker jag =) Måste fråga vad det är för härliga jeans du har på dig? Dom ser både sköna och snygga ut för att bära med mage!

Svar:
Nä, haha! jag älskar att ta kort, men tråkigt att jag inte är duktig på det.

Jag har på mig ett par Mammajeans i strl 36 från H&M som är TOKSTORA! Deras storlekar är ju enorma, så.. Ett par baggyjeans blev de allt! Sen tog jag och klippte bort den fula mudden som inte hjälper till ett dugg iallafall.

Jennifer frågar:
hur 17 kan du sola när du är gravid? helt obegripligt. man vet ju hur mycket strålning solarier ger, och så utsätter du ditt barn för det?

Svar:
Jag vet inte riktigt vart du har fått att jag solar ifrån? Har inte solat i ett solarium sedan tidigt i September! Klart att jag inte skulle lägga mig där och steka sista dagarna?
Även fast både BM och att det står i alla Mammaböcker att det inte är farligt.

Det som ÄR farligt är att du kan få pigmentfläckar av det, pga hormonerna i kroppen. Men bebisen ligger så skyddad så de enda som händer är att den vänder sig från ljuset.

Va roligt att det kom så många frågor, trodde jag verkligen inte! :)
Har försökt att svara så bra som jag kan. Fråga igen om det är nått ni inte fått svar på.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela