Publicerad 2010-03-19 14:03:20 i Bara Patricia,

Till er nya läsare.




Jag vet att jag har fått många nya läsare på min blogg den senaste tiden! Så jag tänkte göra en liten kort sammanfattning om vilka vi faktiskt är. Om ni inte redan har snokat fram det bland alla dessa månader jag har skrivit! ;) Men jag tar det från början. Så kanske det kan bli till en liten hjälp! :)

Patricia Lindh heter jag! Och är en tjej som är 19 år, som fyller 20 iår. Jag träffade Simon på ett mkt märkligt och konstigt sätt om jag själv får säga det så. Men se vart vi är idag? man kan inte bestämma och planera hela sitt liv. Man missar så mycket.. Och göra spontana beslut? de kan gå åt helvete. Eller så kan man hitta den största lyckan av dom alla! sin största kärlek.

Jag träffade Simon i somras... Japp, ni hörde rätt! Och vi är som sagt i slutet av våran graviditet. Jag träffade honom när jag bodde i Saltsjöbaden. Jag och min bästevän Mimmi skulle ut och göra stan en sväng efter våran Greklandsresa i somras! Så vi hamnade på Berns i stockholm. Helt plötsligt så kommer det fram drinkar till vårt bord, och därborta satt Simon med en kompis! :)

Började snacka, och allt klickade på en gång. Han följde med mig hem, jag somnade direkt och han undra vart fan han hade hamnat nånstans! skog sålångt ögat kan nå, och hans kompis tog en taxi hem från Saltis under natten. Så där sitter han.. På en balkong i sommarsolen, medans jag och mimmi ligger och snarkar ikapp!

Det slutade med att han stannade hos mig TRE dagar.. Tre dagar med Stig Helmer, promenader och sol. Vi fortsatte att träffas, 4 veckor senare så skojar vi båda två om att jag skulle vara gravid, inte en chans tänkte jag.  Men jag gjorde ett test! och TJIIII fick jag!

Vi pratade om alla för och nackdelar om det här. Vi sa att vi hade träffats så kort tid, att han fortfarande bodde hemma, jag bodde i en andrahandslägenhet och det va osäkert.. Han va ung, in i lumpen, jag skulle börja på Björn Axén till sommarens slut. Ja, vi försökte lägga upp allt de NEGATIVA först. Men vi kunde inte rå för det... En natt så börjar Simon prata om namn! då slog det oss, vi ska kämpa, vi ska försöka! för ja gillade verkligen den här killen skarpt. Men hade inte en aning om vad han skulle betyda för mig längre fram.

Efter några veckor fick jag tag på en lägenhet vid Globen, en underbar tvåa som låg på Konstgjutarvägen. Det va då min blogg startades också, mest för att ventliera och kanske att mina vänner skulle börja läsa den.
Simon fick ett jobb på svensk fondservice och började jobba på heltid ganska snabbt. Medans jag hade oturen att bli av med mitt på tele2, ni ser. De började kämpigt! + att vi tydligen bodde olåvligt i den underbara lägenheten vi hittade. Så nästa steg va att hitta en NY! och det va snabbt, eftersom vi annars skulle bli utsparkade.

Vi flyttade till Gnesta! Simon lämnade Stockholm och Södermalm för första gången. Och i två månader så bodde vi hemma hos min Pappa... i ett rum inte större än ett förråd, men det gick! vi väntade på våran nuvarande och underbara lägenhet vi har. Så de va de värt! och simon pendla fram och tillbaka till Stockholm varje dag för att komma till jobbet. Även hur mkt strul de va med jobbet, lönen kom inte som den skulle. Räkningar hamnade på hög, ja de gick åt fanders! Han sa upp sig.

Och två veckor senare så började han jobba här i Gnesta istället. Som vikarie på Frejaskolan som lärare, och på Fjällgatan med förståndshandikappade. Kanske inte ett drömyrke, men som ger oss trygghet innan vi hamnar på fötter och han kan börja plugga igen. Som är meningen & tanken!

Och nu är vi här... På förlossningsdatumet 9 månader senare, och jag kan inte beskriva all lycka jag känner över att jag träffade just honom. Och må allt ha gått snabbt, men det är de bästa jag gjort i hela mitt liv.
Simon finns här för mig, jag finns här för honom. Men nått som jag alltid kommer veta är att :


Han alltid kommer finnas där för sin dotter! <3

Postat av: Sabina

Publicerad 2010-03-19 14:23:17

Hihi,samma här. Kikar in med jämna mellanrum under dagen och håller tummarna att det hänt något. Jag kommer nog med största sannolikhet att uppdatera så fort det sätter igång och tills vi åker in till förlossningen. Sen blir det nog inte fören vi kommer hem, om inte någon annan uppdaterar åt mig. har inte planerat att stanna på bb så länge, vill hellre komma hem så fort vi kan.:)

Postat av: Jessica

Publicerad 2010-03-19 14:51:21

oj vilken mage du har :) Grattis till bebisen i magen. Titta gärna in på min blogg, jag väntar mitt första barn :) Jätte roligt med flera mammor/blivande mammor som läser min blogg och vill dela erfarenheter :D mvh Jessica

Postat av: Fride

Publicerad 2010-03-19 15:13:37

Jag och min pojkvän träffades faktiskt också i somras och snart kommer en bebis! :) Vi har dock snackat en del innan det på telefon och genom internet pga att han är bekant med mina vänner. :)

Postat av: Carolina

Publicerad 2010-03-19 15:19:27

Vilken otroligt häftig historia ni har - riktigt kul att få läsa! <3 Ha en underbar helg och hoppas lilla sessan vill kika ut snabbt! kram

Postat av: Nikki

Publicerad 2010-03-19 15:50:05

Vad söta ni är! man blir alldeles varm i hjärtat när man läser vad du skriver.

Jag skulle nog inte säga att jag känner honom men han är pappa till en av mina vänners son och är en person jag verkligen inte tycker om. Blev nyfiken bara!

Postat av: jenny hammarström - livet som ung mamma

Publicerad 2010-03-19 15:51:50

Ja helt underbart!

Tack :) jag vart väldigt nöjd faktist..

Ja det står ju på sidan till vänster BF 20 mars, därför jag trodde det :P

Hoppas allting går bra med förlossning o allt :)

Kram

Postat av: Madde

Publicerad 2010-03-19 16:24:30

Åh vad fint! Har läst en del tillbaka men hade faktiskt missat hur ni träffades!

Allt som händer är ändå meningen, det kanske hände så exakt för att ni är menade för varandra och kanske hade lättare gett upp varandra om det inte var för att bebisen fick er att kämpa och finna varandra på ett starkt och vackert sätt!

Verkligen blev så rörd!

Hoppas och önskar er all lycka för alltid!

Postat av: Therese

Publicerad 2010-03-19 16:44:13

Vilken vacker bild på er! Jätte fin :)



Klickar in på din sida ofta nu kan jag säga hehe, spännande att se när lilltjejen väljer att titta fram. Får se när hon är redo. Du måste lägga ut massa bilder på henne sen iallafall ! :D

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-03-19 16:49:17

Gud va mysigt. Jag vet redan att ni träffades i somras. men så mysigt att läsa detta ändå :) jag blir så glad för eran skull. jag tror på ödet, och detta är verkligen ödet.



KRAM. nu får vi hoppas på att lilla flickan kommer :D

Postat av: Cattis

Publicerad 2010-03-19 17:01:32

Jag och min pojkvän ska ha bebis i april, alltså har vi varit ihop i 9 månader på BF-datumet typ.. :) iofs kände vi varandra innan, var jättebra kompisar. Men det är väldigt många som tycker vi är dumma i huvudet som skaffade barn så tidigt.. Kul att höra att det finns andra som inte varit ihop i miljoner år ;) känns det rätt så gör det :)

Postat av: Stina-lee

Publicerad 2010-03-19 17:36:21

Fint att läsa er historia :) Ville bara säga lycka till med allt! Du verkar ha en kanoninställning till den stundande förlossningen och allt som kommer till vilket jag tror gör oändligt mycket för hela upplevelsen. Jag längtar tills den dag då jag ska få föda igen, och samtidigt ge Mayia ett syskon. Det är fantastiskt! Snart får ni snosa på er lilla dotter. Många kramar Stina

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-03-19 18:48:33

Hej, Undrar bara hur det kommer sig att du gjorde testet? jag menar, det måste ju finnas ngn anledning? Inte bara för ni skojjade om det, fanns det några tecken på att du var gravid t.ex som gjorde att ni trode att du var gravid? Skulle va kul o vata..Tacksam för svar. KRAM

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-03-19 23:55:27

Åh vad rörd jag blev :)

Jag och Kevin hade precis blivit tillsammans när Vidar blev till och det har ju gått bra i alla fall :)

Postat av: Sassa

Publicerad 2010-03-20 01:25:27

Duvet att man är gravid i 10 månader va, och inte 9...

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-20 18:00:46

Guuuuuuuuuuuuuuuud va fint skrivet! :´)<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela