Publicerad 2010-03-17 14:04:28 i Blandade bilder 2010,

Simons nya nick: Tiger WOODS!




Här har ni bildbevis på att min man har glömt bort mig helt och lever sig in i rollen som Tiger Woods nu istället för Björn Borg! Flera dagar i rad, säger de! STEFFI bums hit och hämta spelet. Känner inte igen karln längre!
Men ska inte gnälla. Så förbannat tomt utan hans skrik & stön här hemma när han är på jobbet. Å enda till ÅTTA ikväll ska jag vara helt ensam. Förstår ni? de är många timmar. Och jag är sällskapssjuk som få!
Ska in i garderoben och rota fram mina träningsskor, eller spring/gå skor. För om ja ska sitta här själv, kan ja lika gärna gå ut på en lång promenad! :D

Någon som vill joina som sitter bakom en dataskärm när solen bara lyyyyser?

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-17 14:22:49

Nä nu är jag nyfiken :D Vad är era planer på om lillan bestämmer sig att titta ut exakt NU och Simon är på jobbet? Kommer han hem på stört då? Eller har ni någon förälder "till hjälp"? Spännande spännande!! :D Tääänk att du får ligga och snosa på bebis när som helst, gud va mysigt :')

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-17 14:34:08

Aaaw tack going :D:D Haha "klämma ut henne", du är väl för söt. Ja det är du värd, en massa nya fräsha vårkläder! :) Sicken milf du kommer bli ;'D Wohooo!



Du tar också superfina bilder ju! Bara längtar tills man får se en massa goa bebisbilder, för du tänker lägga ut bilder på henne hoppas jag!? :D Ja passa på att köra med Simon nu innan hon kommer ut! Låt honom slava, haha! ;) Ha en kanooonbra dag! KRAM!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela