Publicerad 2010-03-05 16:36:27 i Livet i Gnesta,

Så har vi Fredag igen!


Blir jätte korta och sporadiska inlägg känns det som, skittråkigt! En ny vecka idag, 38+0 så nu är lillan helt färdigbakad och får komma ut precis NÄR hon vill! fast jag lovar att ja kommer gå över MINST 2 veckor, så om en hel månad så har vi bebis här hos oss med min tur.
Idag är det en SJUKT bra dag! vet ni varför? MIMMI kommer till mig äntligen! eftersom ja inte kunde åka till K-stad så kommer hon hiiiiit och nu vågar ja fan inte åka iväg nånstans.
Blir att mysa hela kvällen, letsdance och godis!

Hjärtat är på söder med Arthur och ska spela poker, strosar götgatan & fikar! han har de bra han...
Nä, nu får ja snart inte ha internet längre. Men ni försvinner väl inte?! jag ska uppdatera när jag kan.
Nu har ni iallafall lite inlägg att läsa, och blir det en bebis i dagarna så SKA ni få reda på det! lovar er.

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-03-06 08:22:38

åååh jag är ju 10 veckor efter dig. är 29 idag 28+0.. fusk

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-03-06 13:04:30

Det är så spännande nu att gå in på din blogg för när som helst kan man mötas av ett inlägg där det står att det är dags :)

Häng inte läpp allt för mycket, jag var också inställd på att gå över två veckor men han kom 4 dagar innan bf :)Ät annanas, gå långa promenader, färdknäppen och skura toaletten. Det gjorde jag och det gav ju resultat :P

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-07 02:20:13

Vill bara önska er lycka till med allt och med bebis såklart!!

Postat av: fanny

Publicerad 2010-03-09 00:15:26

wooohooo??? har du gått o fött barn? ;)



saknar dina underbara inlägg. hoppas att de är bebis som tittat ut för då är de ju lugnt att du inte uppdaterar :) hihi.. måste bara påminna dig om att du är fantastisk och jag hoppas innerligt på att du fortsätter med bloggandet efter prinsessans ankomst :) LYCKA TILL till det finaste paret, Patricia och Simon :) <3

Postat av: ´sandra

Publicerad 2010-03-09 06:06:49

så himla konstigt..satt inne på FB och kollade runt lite och så hittade jag dig..insåg inte efter en stund att du bor i Gnesta..och jag i Trosa...såg att du ska ha snart..grattis..jag är lika gammal som dig..jag och min har en bibsfrabrik och hoppas på att vi också kommer att plussa snart:) Skulle vata kul att komma i kontakt med andra som är i samma ålder som planerar eller är gravida:)

/Sandea

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela