Publicerad 2010-03-03 12:54:35 i Livet i Gnesta,

Nyttiga dag!


Jag är aå arg över att internet inte kommit igång ännu, ringde till Telenor idag och låtsades vara Mimmi. Allt är som det ska, det är betalat men de kan ta tid innan de kommer igång? hur lång tid ska de ta! Ja DÖR utan internet. Och de e ju nu de är som roligast att faktiskt HA bloggen och kunna skriva i den när det är så nära.

Och jag har miljoner bilder som jag vill lägga in! Hittade en massa på Pappa när han va liten, jag ser exakt ut som honom dock med rakt hår och lite knubbigare kinder. Annars är det en kopia! Hittade bilder på Simon när han va yngre med jordens lejonman!! hoppas lillan iallafall får sin Pappas hårgener! ;D

Har tagit massa kort på lääägenheten, den som blivit så fin när jag försökt 'boa' mig! betsat om möbler, fixat och trixat. Ja, jag har blivit en riktig hemmafru! utan ett dammkorn gömt i något hörn.
Men ja gillart, när det är städat hemma så mår man bra! så enkelt är det.

Lagt in en massa bilder från mobilen på mig, ja men ni förstår! bilder på MAAAGEN som växer som attan!
Låter jag frustrerad? de är jag nog allt. Lite iallafall. Vill ju ordna till allt nuu..
Köpt en massa fina nya kläder och pyjamaser till liten, men jag kan inte dela med mig av nått! VÄRDELÖST :(
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela