Publicerad 2010-03-02 12:09:30 i Gravid med Wilja <3,

MVC-Kontrollen.


SF Mått: 33
Hjärtljud: 144minut!
Vikt: 67,1
Järnvärden: 115! "/
Huvudet: Hon har inte riktigt fixerat sig ännu. Men ska tillbaka den 10:e för att se att allt är som det ska! :)

Järnvärdet va helt värdelöst, därför jag varit så sliten och trött på sista tiden? hjärtat i magen snor all mammas energi just nu! 2 cm har magen växt sen en månad tillbaka.
Och jag har ökat nu: 7 kg under hela graviditeten! Nu kommer SLUUUUUTSPURTEN! :D

Hade en ny BM idag, helt UNDERBAR! Gjorde alla tester som den andra kärringen 'missat!?' Så skickade in för klamydia, äggvita, allt skit.
Juste! Det kanske är en urinvägsinfektion på G! "/ Men ska tillbaka redan nästa vecka nu till samma tant. Hon sa de: Oj, va några besök du gjort här hos oss? NEHE.

Men lillan verka må super där inne! sparka på som sjutton när hon skulle kolla hjärtljuden.

Postat av: k

Publicerad 2010-03-02 13:04:30

Min dotter var inte fixerad förräns dagen innan hon föddes;)

Lycka till med allt!

Postat av: Malin

Publicerad 2010-03-02 17:56:59

Får jag gissa att det var Gunilla du fick träffa idag? Hon är klooooockren!!!! Har tyvärr ENDAST hört negativt om den andra BM som jobbar där nere - aldrig ett ont ord om Gunilla :) har henne - skulle jag inte fått det hade jag bytt till henne direkt =) Hon e bästa bästa. Så himla rar, gör allt dom ska & får BARA BARA BARA positiva kommentarer.. så kan gissa att det va henne du träffa idag? :)



Kramis!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela