Publicerad 2010-03-19 19:34:30 i Magbilder med Wilja,

Magbilder vecka 41, 40+0.




 

 

Här kommer lite bilder från idag!
Ser ni hur långt ner magen är? den hänger snart i knävecken, och har inte den där fiiina gravida formen längre. Den har gjort sitt så att säga, och magen är slut som artist.

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-03-19 19:41:23

Du slapp bristningarna :D



sv: Tack gulle du, vad snäll du är :) Ja jag gör allt själv :)



Varsågod, självklart het för mig :) Fråga själv när jag var i v40 och blev otroligt glad för svaren så att ge dig ett svar var just en självklarthet :)



Ja det hjälper ju att få veta, även om alla är olika :) Men du kommer att känna det, både i kropp och själ :) Du kommer veta innerst inne men försöka intala dig själv att det inte är sant samtidigt som att du tänker att de är det visst det :)



Du ska inte vara rädd, finns eda och allt där emellan! Det var den bästra smärta jag vart med om, jag gjorde det utan någon smärtlindring alls :) MEN det är ju olika för alla, men med den inställningen så kommer det gå galant!



Kram

Postat av: kickan34

Publicerad 2010-03-19 20:17:39

shit vikken stor mage!! sorry om jag säger det, men sån stor eller menar utputatnde har jag inte sett på länge,hrm o jag ser sällan gravida utan tröja:P haha .. :D Kram



fin tatuering btw. ser ju bra ut den med i det här stadiet :)

Postat av: Sophie - BF 4 maj!

Publicerad 2010-03-19 20:17:58

Gud vilken fin mage :)

Postat av: Stina-lee

Publicerad 2010-03-19 21:34:47

Jag tror bestämt att det är dags när som helst nu, hihi. Så jäkla spännande! :D Precis sådär såg min mage ut i slutet och jag födde BF+1-2. Undra hur det kommer starta för dig, för mig var det med molande värk ett hel dag, på kvällen släppte den RIKTIGA slemmisen och på morgonen därpå åkte vi in till förlossningen och då var jag öppen fem centimeter. På tal om hur jag hittade din blogg, ingen aning faktiskt men fast blev jag direkt och nu tittar jag in minst en gång om dagen. Nu blir det solsidan! :D Kramar

Postat av: Sanna

Publicerad 2010-03-19 21:39:25

Tack så mycket. :D



Jag hade nog turen att inte höra sånt, utan ja typ lyssnade på vad dom sa sen intalade mig att de kommr va annorlunda för mig, det fick komma som de kommer, dom berättade hur deras förlossning gick till och det enda ja var orolig för var;

1. hur de skulle börja. Tänk om vattnet skulle gå i affären, hur pinsamt skulle inte det vara, tro att man kissar på sig. Men jag åkte och handlade och allt när mina värkar höll på. Jag skrattade med min lillebror och höll mig mot vagnen. Man känner om man ska hålla sig hemma eller om man orkar göra nåt. :)

2. Att klä av mig framför all personal, haha. När jag väl låg där bresade ja för alla. Orkade inte bry mig, ville bara ha ut henne. haha.

3. Göra nr 2 när hon kom ut. :P Jag frågade precis när mina krystvärkar kom om ja inte skulle gå på toa först. Hon skrattade och sa att det inte va nån fara. hahah.



men som sagt, det kommer som det kommer. :)

Din kropp kan mer än du anar.



Och om dom frågar om du vill känna på din dotters huvud så GÖR de. Jag vart så panikslagen av den brännande smärtan(och så kaaaanske de va för att ja hade andats för mycket lustgas så jag var väääldigt borta ;)) så jag sa bara "nej för fan" när hon frågade. Hon försökte inte lugna ner mig så det ångrar jag.



Har du skrivit förlossningsplan? :)



Måste säga att jag verkligen älskar din tatuering. :) Får jag någonsin liknande sån kropp du har så kommer jag göra nån sån där tatuering :)



Kram !

Postat av: Frida

Publicerad 2010-03-19 23:31:00

Är bebisen på gång? Åh vad spännande. Hittade din blogg idag faktiskt. Riktigt fin =) Lycka till med bebben, kram!

Postat av: Tova

Publicerad 2010-03-20 00:10:41

Åhh, du har ju jättefin mage!! Så jäkla vackert med gravidmagar, jag saknar min.



Gud vad spännande förresten, du kan ju ha ditt pyre hos dig närsomhelst nu. Jag födde Elliot i v. 40+0... och hade ju då inte känt av nånting alls samma morgon :P

Kramar!

Postat av: Liselotte, 21 år & mamma till Lilly & bebis i magen

Publicerad 2010-03-20 19:18:27

Åh gud så fiin den är! Längtar tills jag får en jättemagen jag med =)



kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela