Publicerad 2010-03-03 13:12:22 i Livet i Gnesta,

Lån, pengar, saker & inhandling! ROOOOLIGT.


 



Simon får allt ta och bjuda på sig själv lite idag! ;D
Eftersom jag inte kan lägga upp nya bilder på bloggen så får ni fasiken nöja er med gammalt skräll som ni förmodligen sätt 10 gånger redan. Men han är vacker min prins! så det spelar ju lixom ingen som helst roll.

Vaknade klarvaken 08.00 imorse, gick upp och diskade, städade, tvätta golv, ja ni förstår. Allt! En total SUPERENERGI! Pappa ringde sen och bad mig följa med till Nordea äntligen så frös vi mitt lån. Så nu slipper dom jäklarna dra 3000 på mitt konto varje månad. Skönt, sålänge iallafall medans jag har min mammapeng som suger. Så nu blir det lite mindre utgifter iallafall per månad! Schöööönt. In på Hemmet butiken, hittade massa fina saker till liten vi kommer inhandla nu. Spjälskydd & sängkläder från Lexington. Handlade lite fina vår/sommarblommor. Så nu har vi fiiiint hemma! :)

Drog och käkade en lunch på Arena och pratade massa skit, satt upp en liten kalkyl. Hade jag inte haft Pappa i detta läge när det varit strul med inkomster från Simons jobb, innestående löner så hade vi ju inte klarat oss. Hade dött bokstavligen!

Så jag är skyldig min far en HEL månadslön. Roligt va? får ta det lite pö om pö, betalade en del denna månad.
Och mer till nästa. HATAR att låna pengar, det värsta jag vet. Men ibland så måste man.. För att kunna klara sig!
Och det ska bli så SKÖNT nu när mammapenningen kommer komma som den ska, och Simon får ut sin lön som han SKA. Och inte bråka om den varje månad, jävla definitiv skitställe.

Så de kanske ordnar upp sig nu! eller de KOMMER ordna upp sig, vi har lixom ridit ut stormen nu.. Nu blir det bara bättre! ;D

Väntar på Steffi nu, ska ta och fika lite hemma hos mig innan hon börjar jobba. Byter ut Simon som kommer hem om en liten stund. ÅH, saknat dig idag! inge roligt å vakna ubertidigt, för då blir dagen så lång innan han kommer hem.

Ja är kär, ja är SUPERKÄR!

Postat av: Linda

Publicerad 2010-03-04 13:05:53

JAG SAAKNAR DITT SÖTA FACE <3

Postat av: Nicole

Publicerad 2010-03-04 16:35:19

Bra att det löser sig.. :)



Fyfan för Flex.. nej vanliga Be är ju bäst, haha.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela