Publicerad 2010-03-23 19:30:31 i Livet i Gnesta,

Irritation på högsta nivå.


Ingen bra dag idag känner jag, inte alls! har varit smågrinig sedan jag vakna. Likaså Simon, så vi går här och bara morrar åt varandra. Pappa ringde och väckte mig, börja bra! jävla telefon fan som ringer konstant just nu. Vill bara slänga den i väggen, långt åt helvete där inte en enda signal hörs. Iallafall, åkte och åt lite med honom. Bränd raggmunk och fläsk som va oigenkännlig! så jäkla vidrigt... Hem, och va fortfarande på bra humör! men möts av hulken själv som ligger hemma och surar. Allt är tråkigt, å de finns ingenting å göra.. va ska vi göra nu, nu nu nu nu. Hela tiden måste GÖRA nånting! Shit, såhär har jag om dagarna. Roligt va? jobbar man inte så är man HEMMA Simon. Men en dag och han klättrar på väggarna, förstår de! men sura fasiken inte på mig.

Sen iallafall har ja försökt underhålla han med film, mys, lagat mat, lagt mig och vilat med honom tills han somnar och är på BRA humör! då ringer skit telefonen och väcker oss igen. Och nu är allt mitt fel, och jag kan inte leva upp till problemen.

De finns bättre dagar så att säga, och nu ringer telefonen IGEN! LEAVE ME ALONE. Snälla, ja ringer om ja får bebis. Ja lovar! missar inte den detaljen, men sluta pressa. Min far ringer MINST 20 gånger per dag, min syster är ännu värre. Shit, ge upp!!!!

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-23 19:37:26

Usch usch, låter inge kul alls.. Mys ner dig och klicka in på Tv4play, finns ALLTID roliga grejer att fördriva tiden med där.. :) Ska själv sätta mig och kolla Spårlöst nu.

En maaaassa kramar, hoppas allt känns bättre snart :)

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-03-23 20:13:25

jag vet hur det kan vara när telefonen ringer! När Wilgot hade kommit så ringde den koooonstant även om fölk förstod att man kansek ville ha lite lugn och ro!



sv: Blir så himla mycket lättare för dig :) Det bara bra med oss! Tack som frågar! Antar att det är bra med er oxå, trots en simon som klättrar på väggarna :P Men du, han är nog JÄTTE NERVÖS! S var likadan haha! Han gjorde ALLT för att reta mig och det var nog hans sätt att bearbeta sin nervösitet! :) kram

Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke

Publicerad 2010-03-23 21:38:17

Vad kostade den då om man översätter till svenska kronor? Tatueringen alltså :)

Postat av: Jenna

Publicerad 2010-03-23 21:54:45

Tjoho!



Önskar jag visste att jag också visste exakt vad jag ville göra. Blir så mycket lättare då! =) F¨år ta mig en riktig funderare. Börja bakifrån och sålla bort det jag INTE vill göra!



När jag gick över tiden pratade vi med familjen och sa till dom att när det är dags kommer vi höra av oss och sen kommer vi stänga av våra telefoner. Vi fick lite konstiga blickar men vi förklarade att den stunden vill vi ha för oss själv och uppleva bara vi. Och att vi sen skulle höra av oss när det var "avklarat" och vi kände oss redo..Och så gjorde vi också. Det var superskönt!



Kram!

Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke

Publicerad 2010-03-23 21:58:52

Oj det var dyrt! Men den är JÄKLIGT snygg! Vill också ha något sånt där maffigt, älskar tatueringar just nu har jag bara två fjuttiga en med dotterns namn och frödelsdatum och sen 3 stjärnor på armen. Måste ju såklart tatuera in sonens namn och datum också men jag kommer inte på vart jag ska sätta den någonstans.



Spännande att du ska föda barn när som helst. Hur känns det är det nervöst? :)

Postat av: Marie(ensamstående mamma)

Publicerad 2010-03-23 22:34:40

Hej!

Det var så lite så. Men att gå långpromenad är Gratis. Det kan ju också funka. Se bara till att du inte går ensam.

Jag jag är rätt nöjd med min blogg, men designen är väll inte den bästa.

Men ska väll se om ja hittar någon som är duktig på det.



Ett tips om de ringer många och frågar om bebisen kommit ännu. Ha telefon på ljudlös. Du kan ju alltid ringa upp när du ser att du har missat samtal dvs. om du vill prata med personen. Så gjorde jag i slutet även om ja ej gick över tiden.



Massor av kramar och lycka till.

Håller tummarna för att din bebbe vill titta ut snart.



By the way, din blogg är också väldigt trevlig och fin.

Postat av: Alexsandra

Publicerad 2010-03-23 22:58:21

Jag kan förstå att det börjar bli påfrestande när alla tjatar! Har aldrig gått över men de tjatas ju ändå i slutet :)

Men hoppas att ni alla mår bra, vila dig nu så mycket du kan & njut den lilla stunden som är kvar som 2! Din magge e så fin & mysigt stor!



Styrkekramar!!!!

Postat av: Jossan

Publicerad 2010-03-23 23:03:05

hehe.. d e en pojke.. men tack ska du ha (: han e underbar..



Jasså i Thailand ?? coolt.. Jag gjorde min första i usa o där e d oxå billigt men kan tänka mig att d e billigare i Thailand.. hehe.. (:



hoppas du inte behöver vänta allt för länge o att förlossningen går bra (:



krams

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-03-24 14:51:37

Haha, du kommer bli bombad till lillan kommer. Har vänninor som gått över tiden o de säger att alla är på en.. måste vara sjukt jobbigt.

Ha det bra nu och försök njuta av att vara gravid. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela