Publicerad 2010-03-13 15:02:09 i Livet i Gnesta,

I väntans tider!


final!

JAPP! idag smäller det. Final på det mest fiaskodrabbade programmet, allvarligt? Melodifestivalen iår kan man inte hurra över. Fakir tycker jag är riktigt bra! och hörde ryktas om att Björn Gustavsson kommer spela piano? det kan ändå bli kul att kolla på. Men resten? Anna har en härlig låt, lika så Saáde men nä, ingen hit iår måste jag säga.

Sitter här i Södertälje nu, jag och Simon kom till tåget 13.49 tåget till Gnesta gick 46. Tre minuter!!! och nu sitter vi fast här i två timmar tills nästa... Roligt va? jag älskar helger & lördagar då tågen aldrig går!
Känner att jag bara vill heeem, duscha, ta på mig mjukisar, tända ljus, mysa och bara vara. Ska laga lite gott å käka ikväll tänkte vi också. En riktig Simon och Patricia kväll!

Föresten ni som kollar på Lets dance. Vad tycker ni om att Willy är kvar i tävlingen å att Sauk & Molly åkt ut?

Postat av: emma

Publicerad 2010-03-13 15:50:26

tycker också om salem och anna :) jag är melodifestival-freak, hihi.



jag är inte så insatt i let's dance men tycker att willy är härlig och det programmet handlar ju bara om att man ska vara folk-kär :p

Postat av: Sofia

Publicerad 2010-03-13 15:54:46

Sauk..skandal!! Han skulle ha varit i finalen! Molly kunde åka hem! Willy "glänste" ju igår, men nästa gång är det dax för honom att åka hem :) Jag tycker att det är roligt att det inte bara är unga människor med utan att även äldre människor får synas i tv, han kämpar och tar tävlingen/dansen på stort allvar. Jag tycker att han kämpat på bra i motvind. :)

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-13 17:29:21

ÅHNEJ, va det Molly som åkte igår!? :O Trist..

Jag fattar inte hur Willy kan vara kvar, han rör sig som en stelopererad säck potatis (haha) och är mest bara tråkig och negativ. UT med honom.. Folk röstar väl för att han står för underhållningen, han är ju den man skrattar åt när han dansar och "roligast" att se :P Men det är galet att han inte har åkt ut än, de måste ju gå på hur bra de dansar (och såklart hur mycket de har utvecklats, men..)

Hoppas Claudia vinner! Vem håller du på? :)

Postat av: julia

Publicerad 2010-03-13 22:00:04

SV: nej men jag tycker du skriver jättebra :) hoppas du kommer lägga upp bilder på er bebis sen? Skulle va så kul och se.



Har själv massa småsyskon i huset och älskar ungar! :)



Kram

Postat av: Snart pappa.

Publicerad 2010-03-13 23:19:56

Tack ska du ha. Väldigt snällt sagt. Värmer mkt. Emma går in i v21 på måndag, och då är det halva graviditeten kvar. Veckorna kommer rulla framåt. =) Vad tyckte du om melodifestivalen?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela