Publicerad 2010-03-15 21:27:12 i Livet i Gnesta,

Huuuuuula hooop!


http://videogamesrepublic.com/wp-content/uploads/2009/09/wii-fit-hula-hoop-300x300.jpg

JAG ROCKAR ROCKRING!

Och vet ni? Jag slog rekord på hela skiten! Vann över Steffi OCH Simon.
Förstå min lycka! totalt höggravid så klarar jag fan av de bättre än kvinnan på 50 kg och mannen som har svinget i höfterna så att säga! ;D

Men kan lova att jag är helt slutkörd efter 3 minuter. Härliga sammandragningar också! mest lätta. Tror hon blev lite åksjuk här i magen! men annars så är de super.
Sen vann jag också på bowling men kallas för FUSKARE? hur kan kan fuska på wii! dåliga förlorare jag har här. Eller så är jag helt enkelt mkt bättre?

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-15 21:29:19

Hahaha Patricia med magen och rockring på det ;)

Postat av: Sabina- gravid i v.38

Publicerad 2010-03-15 21:32:39

okeej, ja då kanske vår lilla kommer innan trots allt.;) Vi har gissat på den 22:a, magkänslan säger så iaf. Ja det har vi gjort. Det är en liten Meya som ligger och växer därinne:) Har ni bestämt nått namn då?

Kram

Postat av: Jasa

Publicerad 2010-03-15 21:39:46

Jag pluggar barn & ungdom på folkhögskolan, så det har faktiskt inget med film att göra. Men det ingår i kursen dock. Men jag klagar inte, det är så jäkla kul. Jag pluggade teater på gymnasiet så det sitter kvar. Drömmarna har alltid varit att bli skådis. Teater är ocksåriktigt kul, man får en riktig kick av att stå på scen när man vet att det sitter en massor med människor & tittar på en. Men det är nog roligare med film, det är så kul att se resultatet sen & hur bra det blir när man har klippt ihop det :)



Ja detär precis som du säger, visst det är nog 9 jobbiga månader men i slutändan är dte värt det. Finns nog inget som kan jämföras med känslan av att bli förälder. Sen får ni se att det inte dröjer för länge till nästa bebis :P Lillan vill nog bli storasyster kanska fort :P

Kram

Postat av: Klara

Publicerad 2010-03-15 21:49:11

Tänkte mest på att 2013-2014 kändes konstigt och såg konstigt ut att skriva:P Kul att du gillar min blogg:)

Postat av: Nikki

Publicerad 2010-03-15 21:54:37

Haha, hej igen! Har inte tagit mig till tuben än, kanske blir någongång längre fram i vår men jag har träffat Matilda. Härligt tjej!

Nu är det inte långt kvar för dig, spännande =) Jag vill nästan föda barn igen.

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-03-15 22:04:48

fortsätt sådär så kanske hon kommer :) hihi

Postat av: Cissi - Mamma till Vidar

Publicerad 2010-03-15 22:12:14

Nej, nej. Jag tog inte åt mig :)



Det är ju himla olika. Men visst finns det som som vräker i sig och skyller på graviditeten. Jag var nog lite sån, hihi ^^.

Men oftast försvinner det ju naturligt... särskilt med ammningen.



Åhh, hoppas det går bra med ammningen för dig. Det är ju inte alla det funkar för. Men det är så himla underbart!



Kram :)

Postat av: monica o baby felice

Publicerad 2010-03-15 22:43:29

Den fanns faktist kvar, den är så mycket som din din din :)

tidigaste tid jag har är måndag den 29 , men de kanske är för tidigt? Säg du en dag som passar så kan jag trycka in dig !!

vad är det du vill göra med skatboet ? Färga, slinga? kram

Postat av: Sabina- gravid i v.38

Publicerad 2010-03-15 23:03:15

Ja, det stämde iallfall när det gällde könet. Va helt säker på att det var en tjej från början. Vi har fått den 19onde, den 30onde och det sista var den 29onde mars. Ert var väldigt fint och annorlunda också:) Det blir släktnamn från båda sidor.Victoria från min sida och Linnea från pappans sida. Just nu har jag konstant "mensvärk" och då o då strålar det från ljumskarna o ner mot insidan av låren. Orkar inte stå upp speciellt länge längre! Börjar få lite kraftigare sammandragningar också. Dom känns liksom lite mer i ryggen också och inte bara magen. Tycker dock inte det gör tillräckligt ont. Jag vill ha ont, NU! Så man vet att det är på g liksom:)



kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela