Publicerad 2010-03-29 13:16:55 i Recept, mat & bakelser,

Färsbiffar med fetaost.




x Nötfärs/Blandfärs
x Salt, svartpeppar, vitlökspeppar etc.
x 2 ägg-gulor
x Ströbröd
x Halvt paket med fetaost!

VOIL'AA!
En tokgod middag/lunch.

Försökt att tänka på annat här hemma än om jag ska ringa in till förlossningen och stå på mig eller inte. Ska prata med Simon när han kommer hem klockan två, och höra vad han tycker.
Man vet ju inte om vattnet sipprar eller inte, och om bm råder mig att åka in, så känns det som att de kanske är bäst så.

Men ang igångsättning jag tvekar på miljoner sätt.
Det kan lika gärna bli snitt då, och självklart vill ja försöka undvika det! men min kropp orkar inte längre. Är helt slut som människa.. Känner mig som ett vrak, oroar mig konstant och mår verkligen bajs. Har ont hela tiden, men ingenting händer! den här molandevärken som jag har haft snart i 2 veckor försvinner bara inte! alvedon kan hänga sig i väggen! men även så verkar det inte hända nånting med liten, hon vill bara inte.
Och hur ska jag orka om en vecka om ja knappt kan stå på benen idag?

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-03-29 13:27:12

Gumman.. Åk in och kräv i gång sättning för om du är så slut så försök att ta i det nu om du orkar för om en vecka kan du vara deprimerad i stället och förlossningen blir jätte tuff psykiskt... Stå på dig du ska ju orka med jobbet för på förlossningen också. Kram kram

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-03-29 13:40:22

sv: Nej precis, du kan inte styra över din kropp! Jo det är ju så, förlossningen har ju fått just den stämpeln, så folk vågar ju inte ringa. Men jag som vart med om hur dom är säger bara, stå på dig och det tror jag att du kommer göra!!



Ja självkart ska du vänta på S, ni kommer säkert fram till något tillsammans!



Jo visst finns det risker, framför allt växer hon ju. Men någon större fara är det inte så länge du känner att hon RÖR sig! Wiglot hade navelsträngen två varv runt halsen när han föddes, men satt otroligt löst, som ett halsband :)



lycka till oavsett vad! Ni kommer klara detta galant! kämpa på och försök tänka positivt och njut även fast det känns pina! Jag kan ju säga att jag hade mensmo i 1 månad innan Wilgot kom och jag vet hur jävla irriterande det är, men det är bara och tänka positivt som sagt och föröska gilla läget! KRAM!

Postat av: Linnea

Publicerad 2010-03-29 13:42:13

Hej Patricia! Linnea heter jag och har följt din blogg och graviditet i x antal veckor. Du verkar vara en himla mysig tjej och ni kommer bli fina föräldrar till er lilla tjej :-) Jag tycker verkligen att du ska åka till Nyköping och stå på dig! Skriker man tillräckligt högt och länge så får man som man vill till slut. Förstår att det känn väldigt energikrävande, men tänk så skönt om du faktiskt får din vilja igenom! Och om du dessutom är orolig för att du sipprar så ska du definitivt åka så de får kolla, eftersom din bm inte kunde ge svar. Jag håller tummar och tår för att det ska sätta igång snart och att hon tittar ut. Det är nära nu :-)

Stor och varm kram!

Postat av: linda

Publicerad 2010-03-29 13:48:54

jag förstår att det är olidligt. Den sista tiden känns längre än hela graviditeten. Det är nästan att man börjar tvivla på att det ska komma en bebis.

Jag lovar att det inte dröjer länge innan du har din lilla flicka i dina armar och då kommer du känna att du skulle kunna vänta en evighet på henne för det är värt varenda dryga, långa dag. Jag minns att jag längtade hela graviditeten och det kändes som en evighet sen när jag hade min son kändes det som att jag inte varit gravid tillräckligt länge. Det kändes som att jag hade drömt hela graviditeten och jag kunde inte förstå att jag faktiskt burit på honom i 9 månader. Nu är jag gravid igen och den här gången går tiden mycket snabbare. Jag har ju Svante att tänka på och tiden med honom går jättefort så vips så har det gått flera veckor. Innan jag vet ordet av kommer väl jag också gå och vänta på att förlossningen ska dra igång.

Hoppas din lilla prinsessa bestämmer sig för att komma snart, så du får krama och pussa henne :)

och lycka till med allt! ska bli roligt att följa er när hon kommit :)

Postat av: fanny

Publicerad 2010-03-29 14:30:04

lila gumman.. ring in och säg det som du skriver här. förklara hur du mår och överdriv en smula. du måste ju tänka på dig o bebisen. förstår att du är helt slut.. hoppas de löser sig. stå på dig och ring nuuuuu. KRAM

Postat av: Love Oliwers mamma <3

Publicerad 2010-03-29 14:44:26

hey gumman!



Du vet vad jag tycker efter vårat samtal och ja alla andra verkar hålla med. Stå på dig gumman :)



Jag tror att det skulle vara bäst för dig att göra det här. Du kommer klara dig galant.

Nu slog Oliwer huvudet i väggen i sömnen utan att vakna ..thats wieerd hehe



Men jaa kram Love

Postat av: Denize - Mamma till Emilia & Liten i magen

Publicerad 2010-03-29 14:49:54

Nej gud, jag förstår dig till 100%! Det är fan inte kul och du som gått 10 dagar "över tiden", det måste vara det värsta som finns.

Men du ska nog inte oroa dig för bebisen i magen, man har ju egentligen inte gått över förrän v. 42 och det är många som går 3 veckor efter BF innan dom får igångsättning, utan att det är skadligt för bebisen.



Men för DIN EGEN skull är det ju inte speciellt sunt, att må så jäkla dåligt.

Jag håller alla tummar och tår för att det sätter igång av sig själv.

Massa kramar på dig!

Postat av: Moa

Publicerad 2010-03-29 14:55:48

Jag håller med föregående talare. Stå på dig! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela