Publicerad 2010-03-22 22:58:09 i Blandade bilder 2010,

Då säger vi GONATT för våran del denna kväll!


   

Det blev visst ett till inlägg ikväll, kunde inte slita mig! Simon kom som sagt hem, efter lite mat i magen så skulle ja börja leta efter en sak i skåpet. POFF så hittade Simon SNABBT bärsjalen som han använde som burka. Vackert va? haha! hoppas ingen tar illa upp, inte det som är meningen! tyckte han va rätt söt bara.

Och vet ni? Jag som har sagt att jag inte har någon kamera längre, då linsen inte vill åka ut på min canon! Jag hittade visst min sonykamera som jag har förlagt!! :D, så nu har ja en HELT ny kamera. Den är använd max 10 gånger. Så de va ju jäkla smutt nu innan förlossningen, så slipper steffis kamera följa med! ;D
Nu är jag dock så extremt sugen på att skaffa en systemkamera när liten kommer. Har ni några tips om BRA billigare varianter på kameror då jag inte är nått geni på att fota. Mest en amatör som tycker det är roligt! ;)

Glöm inte att skriva om ni vill vara med i : DAGENSBLOGG som kommer att starta imorgon! :D

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-03-22 23:37:30

Min systemkamera, Sony a330 är den bästa, billigaste nybörjar kameran du kan hitta på marknaden. Den är jätte enkel, och du fotar bra bilder med den :) Sen så kan man alltid köpa den på avbetalning och då blir den inte så himla dyr heller :)

Kolla på elgiganten :D

Postat av: Cissi . Mamma till Vidar

Publicerad 2010-03-22 23:41:05

Jag är gärna med i dagens blogg ;)

Postat av: Johanna,Lowe och Ella

Publicerad 2010-03-23 00:45:51

jag vill självklart vara med, är som du sa riktigt kul med nya besökare:) roligt att man kan skriva om saker som folk är intresserade av. Har du testat microlax ännu?;P

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-23 01:01:45

Haha, han verkar bra rolig din pojk :D



Billig systemkamera.. Hmm :D.. Vill du ha en variant som är en "blandning" av system- och kompaktkamera så kolla in Canon PowerShot G7, smidigare än en systemkamera och har många manuella inställningsmöjligheter OCH automatiska.. Jag äääälskar den! Själv tycker jag att "riktiga" systemkameror kan vara svåra att hantera och jag har ändå läst foto i 3 år. En G7a kostar ca 4800 spänn enligt pricerunner, dyyrt för små plånböcker! :D Men såklart värt.



Min kamera Sony cybershot DSC-W70 (kompaktkamera) kostar runt 1600 och jag är supernöjd.



Men vill du ha en systemkamera så rekommenderar jag Nikon D60, D70, D80 och D90. D90 är dyrast (och bäst såklart men har många "onödigt" många och invecklade funktioner..)

Postat av: Malin

Publicerad 2010-03-23 08:28:32

Sony a330 är en prisvärd start-kamera! Nikon d3000 finns också som insteg av de billigare, samt även eos1000 :) Men sonyn kommer du som snart har bebis gilla för den har vinkelbar display, underlättar som tusan samt att du slipper köpa objektiv med bildstabilisator sen för det har sony inbyggt så då kan du köpa vilket objektiv somhellst som passar sony & det blir bildstabiliserat (kan du spara slantar på!) du får väl komma in till mig ngn dag? :)

Postat av: Jenna

Publicerad 2010-03-23 09:09:06

Har bott på Hornsgatan men bor just nu hos min mamma på Bastugatan precis vid Bysis torg!



Ja vet inte, det är ju det som jag hatar. Önskar att jag ba visste att åhh, det där ska jag bli. Men gör inte det så jag vet inte...Några tips?



Hur lång tid måste du plugga tyill frisör? Hur mycket tar du för en klippning? ;)



Kram!

Postat av: Linda

Publicerad 2010-03-23 11:13:12

Jag är i vecka 34. Min mamma säger också att det ser ut som magen sjunkit, jag själv ser ingen skillnad men jag känner att den ligger mer mot låren nu när jag sitter ner! Kanske är för bebisen lagt sig med huvudet nedåt nu, även fast hon inte fixerat sig!



Behärskning är något jag saknar tror jag, jag har köpt på tok för mycket kläder, allt kommer inte att användas! Men det finns så mycket fint och gulligt så man vill ha ALLT! :D



Du går på övertid nu alltså? Jag hoppas verkligen att jag slipper gå över tiden men det verkar som de flesta gör det så det är väl bäst att man räknar med det kanske! Har man väntat i 40 veckor så dör man väl inte av en-två veckor extra! ;)

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-03-23 11:17:34

sv: Haha ja illa :P

Ja det är jätte skönt med ett badkar, vi hade ett i förra lägenheten också och jag är en person som hatar att duscha så det var riktigt skönt. Speciellt när värkarna började(i början sen kunde jag inte ligga i vattnet :P) då var det guld värt att ha ett badkar!

Fast det är ganska så skönt med tvättmaskin också, nu måste man konka tvätt plus vagn med lilleman i till tvättstugan :P



Jag kände inte heller så mycket dagarna innan Vidar kom, tror jag inte hade någon känning alls den veckan faktiskt. Jag hade dessutom massa sammandragningar under hela graviditeten, blev ju till och med inlagd för det. Men så vecka 39 så bara slutade allt, jag mådde toppen och orkade göra allt. Och sen så som en blixt från klar himmel så kommer värkarna :) Allting kan hända ;)



Min kamera kostade 6000 kr typ i fullt pris. Betalade 3000 kr i affären och sen gjorde vi en avbetalningsplan på 10 månader. Det skulle bli minst 320 kr i månaden men jag har redan betalat av allting :) Det kan ju finnas på tradera men blocket skulle jag inte direkt våga, om inte något företag säljer. Men elgiganten har ju billigast. och om du dessutom hittar en vara som dom säljer för ett billigare pris någon annanstans så får du pengar av dom typ :)

Postat av: emma

Publicerad 2010-03-23 11:33:01

jag kan vara med på dagens blogg ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela