Publicerad 2010-03-28 11:42:36 i Livet i Gnesta,

Bf+9 ..... Och SOVMORGON!


Igår va de en dag som va sådär för mig känner jag! hade ont i magen till och från hela tiden. Trodde att det va nått som va på G, men tjiii va lurad jag blev! ;D
Hade en såndär obehaglig och tryckande känsla på hela magen, ner i ryggen. Och där nere! så låg hemma hos Steffi helt strandad och bara kollade på lite film, prata skit & käka vindruvor! helt kalas.

Sen mötte jag upp en fyllesimon som så gärna ville börja provocera mig den saten! ;D han är sån. ENVIS som en tok och han KAN inte ha fel med alkohol i kroppen. Han blir oövervinnlig och får superkrafter och är bäst i test i alla lägen! ;) men de tyckte inte riktigt jag... Så de blev att jag sucka åt honom å han blev arg på mig! haha.

Men en dusch senare så mös vi ner i sängen. Fortfarande den här molande & jobbiga värken.
Sommartid ska ställas idag! helt otroligt underbart, nu är det nära alltså. Sommarn är SNART här! :D
Och jag har fått sova ut idag, så himla skööönt! inte sovit såhär länge på år och dar. Och klockan är till å med halv tolv!^^ jäkla lyx.

Förstår att min blogg blivit tråkig & jävligt deppig nu sista dagarna, eller veckorna! Allt jag har gjort är att gnälla. Bara 'jagjagjag' mår dåligt, jobbigt & vänta. Ja, ni förstår. Så nu ska ja sluta upp med det! BUMS. För det blir ju inte bättre av de så att säga!

Postat av: Fride - Ung & Gravid

Publicerad 2010-03-28 14:09:25

Men klart du får klaga osv. Du har ju gått över! Klaga på! :)

Postat av: fanny

Publicerad 2010-03-28 16:56:43

jotack det där känner man igen.. fulla pojkvänner som alltid har rätt :P Haha..

Jag tycker inte att din blogg blivit tråkig. vi förstår att det är jobbigt för dig. du har snart gått över två veckor. helt sjukt.. jag längtar som en tok efter att se henne.. ska bli roligt att se alla bilder och läsa hur ni har det. måste vara roligt att få en liten tös.. alla dessa fina kläder som finns :) synd man inte är rik.. :P Kraaaam

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-03-28 17:46:23

jag läser din blogg ändå. så spännande nu när hon kan komma när som hellst :D

Postat av: Elin :)

Publicerad 2010-03-28 18:03:52

Jag tycker inte alls den är deppig! det är bara så du känner just nu, men det ordnar sig :)

Jag läser din blogg varje dag och ÄLSKAR den!

Postat av: Jennie

Publicerad 2010-03-28 18:36:48

Klart det blir mkt gnäll du måste ju längta som en tok! hoppas hon väljer att kika fram snart=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela