Publicerad 2010-03-24 10:10:58 i Livet i Gnesta,

BF + 5......




KÄMPA älskling!

Har precis setat i telefonen med min allra bästa Mimmi. Hon sitter i Karlstad helt övergiven och själv. Gravid och allt är mer eller mindre en enda stor pina! Söker lägenhet här hemma, men får inte tag på någon. Alltså, ja får ONT i hjärtat. Men de kommer att ordna sig, de lovar jag. Saker och ting löser sig, kanske inte på de sättet man önskat och velat. Men på nått sätt så ordnar det sig alltid! det vet väl både du och jag om, eller hur?
Och det viktigaste av allt. Du har dina vänner som stöttar & älskar dig i alla lägen! och vi alla finns alltid här för dig. Du kom in i mitt liv som en storm, och vände upp och ned på mitt liv totalt! samtidigt som de va den bästa stunden, så förstördes allt runt omkring mig! Men jag gjorde mina val, och vet du? Nu har jag dig iallafall. Så fick de bästa utav allt! <3 en evig vänskap med någon ja hatat i tre år. Samma klass, Mimmi va den opopulära ;)

Nä, har varit vaken sen 8:a imorse. Kunde verkligen inte sova, solen bara LÖS in genom fönstret, Simon stod och gjorde iordning frukost. Så.. På med mjukisarna och gick ut och gav han en stor kram! igår kände ja mig som ett riktigt pms monster. Och idag saknar ja att telefonen inte ringer.. Haha! Älsk jobbar till 9 ikväll, så va i helvete ska ja sysselsätta mig med hela dagen? Ska nog ta en promenad upp till Pappa iallafall. Fint väder & massa backar, kanske sätter igång lillan. Har nu slutat tro på alla knep! :P Sex igår igen, de HJÄLPER inte! man får bara sendrag och ont överallt gör det.

Längtar tills den dagen då sex är skönt på alla sätt och vis igen, då man kan ha sex utan att få kramp i vader/ben/rygg, längtar tills den dagen då sex är de bästa man vet! och att närheten betyder allt.
Nu är ja öppen, men vet ni? de skiiiter ja i! för jag vill ha sex med fullaste mening igen.

Postat av: Ida

Publicerad 2010-03-24 10:50:16

Hej.

Jag undrar om din kompis Mimmi har en mejladress som man kan nå henne på? Jag flyttade nämligen till Karlstad för ett par månader sen och det skulle vara roligt att få kontakt med lite folk här! :)



Kram Ida!

Postat av: Linda

Publicerad 2010-03-24 10:51:47

Jag förstår precis vad du menar! Sex har förlorat sin glans mer och mer i samma takt som graviditeten skrider vidare. Jag längtar också tills sex får vara problemfritt, spontant, avkopplande och utan begränsningar igen!



AMEN

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-24 11:26:24

Haha du är så skööön :D SEX kommer nog bli skönt igen ska du se ;)



Jag måste ju bara ändra min gissning till min födelsedag, haha! SÅ NU GISSAR JAG PÅ 26e :D Samma längd, samma vikt, samma tid, samma kanal. Åh så kul ^^



Ha en gryyyyyyyymt bra dag! :) Pusspuss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela