Publicerad 2010-03-22 18:21:19 i Gravid med Wilja <3,

AJ!!!


 =

LÅÅNG Promenad - CHECK
Ananas - CHECK
Storstädning - CHECK
Springa i trappor - NOT check!
Sex - NOT check! man måste vara två om nått sånt.

Alla era tips om ananas, inte fan vet ja om de funkar eller inte! men ner till Konsum gick jag iallafall, såg ut som en idiot där ja gick med en hel ananas i handen och la den på rullbandet. Hon i kassan snegla på magen och log till. JAHA tänkte ja, nu är ja dömd också.. En mamma som inte orkar bära sitt barn i magen längre! :P

Gick hem och IDIOT som ja är trycker ja i mig hela vilket har resulterat i miljoner mini småååå blåser överallt på läpparna och i HELA munnen. ONT som satan gör de, svider och kliar i hela halsen! snart så kommer jag väl sluta andas också.

Postat av: Amanda & Oscar

Publicerad 2010-03-22 18:42:31

Det går säkert över! Det är ju lika om man trycker i sig tio kiwi så svider det ju som attan. Det är såna frukter. Strunta i att springa i trappor. Det hjälper inte utan du gör bara av med energi, spar på den. Gå och lägg dig och vila istället, det hade jag gjort :)

Postat av: EmelieCatrine

Publicerad 2010-03-22 19:21:56

Först och främst måste jag säga ett STORT grattis till flickan i magen, så himla roligt!! =) Och sen vill jag bara säga att du har en skitsnygg tatuering.



Hittade dig via Loves blogg! / Kram!

Postat av: Melissa - Vincents Mamma

Publicerad 2010-03-22 19:29:14

nemen gud stackare hoppas det gick över å att du INTE slutade andas!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-03-22 20:01:39

tänk va olikt de kan va, en kompis fick den 5 mars fast den skulle komma samma som dig 19, och en annan skulle komma den 25 den kom den 8 och min kusins kom 17 dagar sent ;)

Postat av: Mimmi

Publicerad 2010-03-22 20:16:39

Duckface! Det där kortet gjorde min dag hjärtat! :D hahaha

Postat av: Mimmi karlsson

Publicerad 2010-03-22 20:29:11

HAHAHHA, de där beprövade tricket testade jag med, men om de ska funka ska man äta 3 stycken :P Så jag gick och köpte 3 ananaser, efter ½ blev mina läppar som dina. men jag fortsätta äta, dum som jag är... jag lider med dig, vet PRECIS hur du känner.. och en sak till, de funkar INTE!!!!



Lycka till på förlossningen sen :)

Postat av: Tova

Publicerad 2010-03-22 20:55:55

Hehe, det där med ananas hann jag aldrig prova - låter lite skumt faktiskt ;) Har du provat hallonbladste? Jag var ju också gryymt otålig och drack litervis med äckligt te och gick promenader hela dagarna typ... vet inte hur mycket det hjälpte, men förlossningen gick ju snabbt iaf skratt

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-03-22 21:49:52

Usch då :P.. aj aj aj antar att du har lite ont.. Ta det du lugnt i stället bebben kommer att komma inom sin tid och inte långt kvar alls. Väntar ivrigt på att dagen D ska komma är så nyfiken på hur hon kommer se ut ju :D... Sen så när er kommit så är det vår tur så det är som en milstolpe ju :P Kram kram

Postat av: Marie(ensamstående mamma)

Publicerad 2010-03-22 22:19:54

Hej! Ett tips som funka för mig när jag ville få ut min lilla prinsessa ifrån magen är att gå på IKEA och sedan efter det även gå på någon galleria/stan i affärer. Funka prima. nog för att jag hade en långdragen förlossning men de funka för 25/10-08 23.10 börja mina värkar 26/10-08 06.00 åkte jag in till BB och den 27/10-08 00.07 kom min underbara lilla söta prinsessa till världen.



Jag fick även tipset om att bada/duscha och dansa till någon bra musik, göra sådant du slappnar av utav. Då sker undervärk. Det vill jag lova.



Massor av lycka till!! Kram Marie Heltidsmamman som vet hur de är att ta allt ansvar helt själv från början.

Postat av: Love Oliwers mamma <3

Publicerad 2010-03-22 22:57:47

För mig funkade det :P

Annanas och seeeex :P Mina läppar blev sådär också.. jag åt en helannanas på kvällen och på natten gick vattnet :)

kram Love

Postat av: M:ET, BF i April

Publicerad 2010-03-25 08:52:27

Vad jag har förstått funkar annanas bara om man äter typ 7 hela annanaser, och ont i måde läpparna och magen får man tydligen. Jag hade inte velat sitta på toan med dålig mage för att få igång värkarna, ännu mindre att ligga på sjukhuset där det är så torr luft med såriga läppar. Så vad glad för att du slipper det!!!8)

Sex, är ju typ om killen kommer i en så är det samma ämne som det är i det dom använder för att sätta igång en förlossning, men för att uppnå samma mängd måste killen komma 3 gånger på mindre än ett dygn!!!XD

Har hört att bebisen kommer när den själv känner sig redo och när de känns "bra" att komma ut, så när du är riktigt glad. En bra komedi med massa skratt sägs att det kan skynda på, vet inte om det funkar, vet inte häller hur man ska orka springa runt och vara superglad hela dagarna i slutet av graviditeten då magen är så tung och man bara måste kissa!!!=P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela