Publicerad 2010-06-19 19:46:25 i Livet i Gnesta,

Underbara mysiga Lördag!


FASIKEN VA UNDERBART MED ALLA ERA KOMMENTARER OCH ER HÄRLIGA RESPONS! :) Blir helt överlycklig!

Nu kommer jag dra igång bloggen på allvar igen, nu har vi internet och inge skit ska få hända med det.
Sitter här hemma hos Madde nu och väntar tills Simon kommer komma hit från jobbet. Sen så blir det basta för grabbarna och ett glas vin till oss morsor!

Och ikväll när jag kommer hem så ska jag sätta mig ner och läsa och svara på alla era kommentarer. Vet att jag har varit sämst på det på sista tiden, varje gång jag haft internet så har jag bara skrivit ett snabbt inlägg och sen loggat ut igen. Men nu har jag tid! Framför allt att simon jobbar hela dagarna, så jag har ändå inge annat å sysselsätta mig med! ;D

Idag så satt jag och Wilja på nellies och drack en kaffe och åt en smörgås! Sen så blev de mat här hemma hos mange å madde. Har haft en heldag här med två supersnälla bebisar.

Skriver sen när ja blitt runt om fossingarna! ;D Lägger också in en bild eller två.

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-06-19 21:48:42

Bra mamma du är då som dricker vin medans du ammar?!:/ tummen ner för de..såna som du borde inte få ha barn, och inte din kompis heller. kan man inte låta bli o dricka alkohol när man ammar änns, är man verkligen redo för barn då när man måste supa medans? barnet påverkas vettu..även om det inte e mkt(beroende på hur mkt du dricker) så påverkas de...ingen bra mamma skulle utsätta sitt barn för något sådant. Ingen!

Postat av: Amanda & Oscar

Publicerad 2010-06-19 23:00:24

Ett glas vin får du visst ta! Det är så lite som går över i mjölken så det gör ingen skillnad, just so you know :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela