Publicerad 2010-06-18 11:38:43 i Wilja 0-3 månader,

Simon har blivit 20 också!




  

  

  

  

Vi har haft riktiga toppen dagar senaste veckan! I Måndags så blev min underbaring hela 20 år gammal :) Så eftersom Simon skulle jobba Måndan så firade vi honom på Söndagen hemma istället! ;D Så lördag natt så satt jag uppe och blåste i ballonger för fulla muggar, serpentiner överallt! Han fick ett riktigt barnkalas när han vaknade upp kan man säga. Tårta på sängen fick han också, så han fick önska sig nått och sen så blåsa ut ljusen!Sen åkte vi upp till Stockholm för att fira honom hemma hos hans familj. Mysigt de också, ÄNNU mera tårta! Eller glass och jordgubbar, gott de också. Satt och prata och alla fick gosa lite med Wilja<3

Sen kom vi hem till Gnesta och blev bjudna på födelsemiddag av Madde, mange & Elliot! MMMM säger jag bara. Till förätt så blev det inlindade bacon med champijoner och vitlöksbonjour i. Fyfan va de smakade gott! sen blev de färskpotatis med hemmagjorda pannbiffar, och glass med sås och frysta bär till efterrätt. De tackar vi för underbaringar! ska återkomma till dom lite senare.

Sen på Måndagen blev de så att han va hemma från jobbet iallafall, och då kom ju även hans presenter som jag hade tänkt ut! ;D Från Wilja fick han: Ett inristad halsband med långkedja där de står: älskad pappa och av mig fick han en parfym och en as fin jacka! :D Så han blev hur nöjd som helst.

På kvällen så bjöd viii hem våran andra hälft på middag! Här ska de bräckas som i solsidan! ;D

Förrätt:
Blev inlindad honungsmelon och getost i parmaskinka, sen ringlad honung över med rostade pinjenötter.
Middag: Färskpotatis med lax, och kall creimefresh sås till. Med honung, vitlök, gräslök, salt, peppar, vinäger å olivolja i.
Efterrätt: Vaniljglass med krossad digestive i, varma jordgubbar över och chokladsås.

Så nu ska vi ha middag en gång i veckan här å bräcka varandra! :D Kommer nog inte gå, för vi tävlar mot de bästa. Lägger in mer inlägg så ni ser vad vi sysslat med.

Postat av: Madde mamma till Lill e

Publicerad 2010-06-18 18:02:55

Åh gose du :) vi har det så bra med er... <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela