Publicerad 2010-06-21 14:38:44 i Livet i Gnesta,

Krigarprinsessan Wilja! <3


Jag hade med mig Madde & Elliot som stöd idag för denna förbaskade spruta! och de gjorde nog susen. Hade förväntat mig otröstligt skrik i evigheter...

Men.... tji fick jag! Min lilla fina satt där och kollade, och gnydde till lite! Såfort hon kom upp i famnen så va de som ingenting hade hänt. Hon stod upp i knät, pratade som vanligt! :D Så gjorde nog susen att pojkvännen hennes va där.. Hon kan ju inte visa sin mjuka sida förstår ni väl! ;D

Helt lugnt alltså.. Jag va mer nervig och hade ondare än henne! Men nu ligger hon och sussar så sött. Ska hålla koll på så att hon inte får hög feber nu. Kan ju förvänta mig att hon ligger och sover några timmar i sträck nu. Men sprutan va ingen match för Wilja! Så nu inför 5-månaders sprutan så känner jag mig inte alls orolig faktiskt.

Sen blev det en kaffe för mammorna på thekannan! Simon åkte till stan nu efter jobbet, ska hämta lite saker hemma hos hans föräldrar på Söder. Själv sitter jag hemma och är helt slut, är skitseg idag! Skjut mig lixom.

Ikväll blir det middag med M&M, ska kolla lite körkorsskolor nu också. Jag och Simon MÅSTE ta tag i det här! Jag har ju tillstånd och allt, likaså som jag bokade tid för intensivkurs och skulle köra upp som höggravid i Mars med Wilja i magen. Men de blev lixom aldrig av! Så nu jefflar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela