Publicerad 2010-06-21 22:46:35 i Livet i Gnesta,

Gonatt!




Haft en urmysig kväll hemma hos Madde och Magnus å lill E. Lagade hemmagjorda hamburgare och satte oss och åt på balkongen. FAN vad jag saknar att ha en balkong måste jag säga! :( Vi har också fått atopp i vasken.... Så simon har öppnat upp rören, och nu luktar der som Günter har spytt i hela lägenheten, lagom till sovdags också!"/

Wilja har varit supersnäll hela dagen, hon har inte märkt av sprutorna speciellt mycket.
Utan hon va lite varm, gav en supp ifall att den skulle bli högre. Och nu har hon somnat sött i min famn :)
Min duktiga lilla tjej..

Klickade hem två superfina klänningar från Nellys idag också, tack vare att jag gick in på Malins blogg och hittade en som hon hade beställt. Tur att vi inte umgås utöver bloggen! ;D Sen hittade jag en till som jag bara ÄLSKADE, sen gick jag in på hennes igen, och efter en stund såg ja en länk, och klicka in! Och där va min vita dröm. Samma stil som den tjejen, grym med andra ord! ;D
Och till vilket pris då? Jo... ingenting! super billiga klänningar, men HUR fina som helst! De gillar vi i kassan.

  

Jag är inte den enda som har fått nått idag. Utan Wilja fick en SUPER fin klänning, byxa + två bodys av Simons farmor! De tackar vi så otroligt mycket för! <3

Postat av: Malin

Publicerad 2010-06-22 13:40:00

Dom är underbara =) ska ha den vita eller rosa också me spets, men kan inte bestämma mig för vilken :p



Va tog du för strl? Tog ju M/L, det va bra de för tuttarna hade inte fått plats annars! Haha. Har alltid probleme me att jag är så smal under bysten men att det blir för trångt ÖVER bysten. Och problemet är ju inte mindre nu med mjölk-tuttar! haha. Du vet vad jag menar ;)



Så min är för stor, men bra me rosetten så man kunde "dra åt" den :) Är dock ändå nyfiken på om S/M hade funkat, kanske testar det på den nya klännigen (vita el rosa), får väl skicka tillbaka om tuttarna inte får plats =)



Men dom är UNDERBARA! Hade min idag, love it!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela