Publicerad 2010-06-09 10:09:35 i Wilja 0-3 månader,

En sånhär dag bara älskar jag!
Godmorgon folket säger lilla W!
Hon ville nog sova längre, men solen lyste in i sovrummet så fick panik över att ligga i sängen och sova hur länge som helst.
Idag så blir det ett jäkla fläng! ett... måste s t ä d a  nu är de så att Mimmi, en hund, jag och en bebis + Pappa simon här hemma. De funkar lixom inte så bra! de blir lätt så stökigt!^^,
Men nu blir de att ta en dusch, sen blir de att klä på sig, seeen så.... klippa lilla söta Lotta! (Mimmis mamma) sen att ta en kaffe på kannan, en hel kanna helst. Sen så.. är de faktiskt Mollys bal som vi ska kolla in.

Jag har fortfarande Svergies snällaste unge. Jag och Mimmi har räknat ut, sammanlagt under HELA morgonen, dagen & natten så skriker Wilja kanske i en timma! EN TIMMA på 24 timmar. Trodde min lyx skulle försvinna, och de bara var rena rama turen att vi fick sova hela nätter, men icke!

Rutinen har hållt i sig, runt 22.00 somnar hon för natten och TOKSOVER! Då går de att flytta runt på henne hur som haver utan att hon vaknar till liv. Sen är de matdags kring 04.00, och sen vid 07.00 sen somnar hon om till mellan 10-11. Så förbaskat olidligt skönt! Sen har vi dock en jäkligt livlig unge under dagarna som inte sover så mkt! ;D men de är de värt !

Wilja två månader kan:
Greppa
Rulla från rygg till sida
Kolla efter mig
Skratta / ler med hela ansiktet
tuggar på händerna så dregglet bara RINNER!
Sitter upp i knät helt med lite stöd under armarna bara.
Ligga på mage och få upp hela huvudet.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela