Publicerad 2010-06-23 20:45:57 i Wilja 0-3 månader,

En dag i rålis!




  

  

  

  

Har haft en super mysig dag i rålis med lindah idag! fick ett sms imorse då hon frågade om jag ville följa med.
Självklart ville ja de! Skulle ju ändå upp och möta mamma/mormori stan på en lunch. Så Lindah gjorde oss sällskap! Mycket trevligt^^, sen blev de strul.

Polisen stoppade hela gröna linjen mot hässelby/alvik! Någon som vet VARFÖR? så satt och vänta i evigheter innan jag kom på den briljanta idén att blåalinjen åker ju också förbi fridhelmsplan. Märks att ja bott från stan alldeles för länge! Satte oss ner sen och bara chillade. Fram med parasollen till ungarna, sen låg dom där under och gottade sig!

Helt sanslöst hur FORT det går! Kommer ihåg Elias som ett litet spädbarn.. Nu 6 månader med TÄNDER! Hjälp..

Har haft en super dag med andra ord! tillbaka till Södra, en kaffe senare så satt vi på tåget hem igen.
Kom nyss hem till min sjukling här hemma, han har dragit in tv:n till sovrummet och ligger nu i sängen och spelar tv-spel... Men han har städat FIIIN fint här hemma! duktiga han.

Imorgon ska ja hämta KLÄNNINGARNA från nellys också! hoppas att dom sitter bra, liten strl.... Hoppas jag får på mig dom!

Postat av: Vick

Publicerad 2010-06-23 21:49:56

Vart har du köpt dna shorts ? :D Skit snygga va dem ! ! :D

Postat av: Malin

Publicerad 2010-06-23 22:18:11

klart du får, S/M är ju inga problem, som sagt är M/L rätt stor men ja hade aldrig fått ner tuttarna i S/M! haha.



Hoppas du lyckas klämma ner boobsen! :) Är ju stretch iofs så kanske hade gått ändå.. kom jag på nu! haha. fan också, då kanske ja skulle kört S/M istället.. nåja, hojta till om hur den sitter (vi är ju typ "lika" i längd osv) så kanske ja kör den vita i S/M iaf! Kräm!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela