Publicerad 2010-07-28 00:16:52 i Livet i Gnesta,

Tack, behövde höra detta.


Från Marie:

Halloj! Har läst din blogg ett bra tag nu:) och något jag har märkt att du har blivit så försiktigt. jag menar om du skriver en sak måste du skriva en till sak som förklarar den första saken för att förhindra påhopp. Det är lite synd tycker jag, skriv vad fan du vill va inte så försiktig:D

Vet ni? Hon har så JÄVLA RÄTT! Varför jag inte har bloggat är för att jag har varit så trött på era dumma kommentarer. Jag vet bättre själv än att inte ta åt mig! Där sitter ni bakom era skärmar, era misslyckade liv och bara vill gnälla på någon för att ni är avundsjuka? Bittert! Det är inte JAG som är patetisk. Det är ni!

Jag valde att starta denna blogg för att jag skulle kunna skriva exakt det jag tänkte, kände och tyckte och nu har jag börjat med nått idioti där jag försöker försvara mig själv i mitt egna skrivande?

Om det är någon som är KVAR och läser den här bloggen ens, så VET jag att NI vill att JAG ska skriva som jag har gjort tidigare? eller?

Annars kan jag lika gärna ta och sluta skriva med detsamma, för då är det någon annan som försöker göra er till lags genom att skriva det ni vill läsa. Jag har mina brister, och jag tänker inte hymla om dom.

Ska jag blogga, så ska jag göra det HELHJÄRTAT. Punkt, tack för mig!
Och nu jävlar ska jag ligga i.

Postat av: verro från kiruna

Publicerad 2010-07-28 00:25:39

Har oxå läst din blogg ett bra tag.. Va dig själv, det är då du är som bäst.. :) tro på dig själv å din familj.. DU gör ett helt enastående jobb som ung mamma.. :)

Postat av: Carla

Publicerad 2010-07-28 01:29:41

Klart du ska skriva det du vill, kör ba!



Läste att Wilja väger 8 kg redan, vilken liten tjockis :D Elliot är 1,5 år och väger 10,3. Hade varit skönt med en lite tjockare bebis så man slipper få skäll på bvc varje gång!



Sköt om er!

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-07-28 08:37:10

säger som ovan. Va dig själv. Ditt liv din blogg. O all jä*la skitsnack, bry dig inte. Du är en super mamma till en super söt liten tjockis tös :D Det ska ju va lite hull, bättre det än undernärd.

Ha en bra dag, och jag ser fram emot att fortsätta läsa din blogg. :)

//kram

Postat av: Angelica

Publicerad 2010-07-28 08:42:44

Vad bra skrivet! klart du ska vara dig själv och skit i alla dessa idioter som inte har något liv och är avundsjuka på din lycka!

Ni verkar ha ett sånt bra förhållande du och Simon och eran dotter är så underbart söt, klart du är glad då. Jag blir glad av att läsa din blogg för jag gillar din stil!! keep it up.

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-07-28 09:37:56

Va bara dig själv going, du är grym! :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-07-29 00:18:00

KLAR!! :D

Det e ju din blogg och då ska du få skriva va du vill! :)

Så fotsätt med det och ta ingen skit!! För människor e så fega och kan sitta och skriva vad som hellst på internet med hade aldrig vågat det i verkligheten. Och det e kul att du vågar!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela