Publicerad 2010-07-08 17:06:57 i Livet i Gnesta,

So good so far? not!


Nu har jag alltså stått som rena rama jubelidioten utanför ICA i desperat försök att montera upp mitt nya chassi som äntligen kom till vagnen, sisådär 2 månader sent.
Så där står jag, med Wilja i vagnen, en höggravid mimmi till min hjälp.. Och lyckas fan inte få upp fanskapet! och jag? tss! Bära.. nej herregud, väger mer än mig själv.
Efter jäkla mkt slit så kom det fram en icke svensktalande man till mig och kirra biffen på två röda! Happ.. där försvann stoltheten, jag är ingen supermorsa iallafall! :D
Men tuuusentack, annars hade jag säkert stått kvar där ännu.
Imorse så kom Simons syster och syskonbarn till käre Gnesta! Hade en snabb tripp och visade det vi hade i byn. Gick ju jäkla snabbt? fem minuter senare va vi vid startpunkten! = våran lägenhet. YEY!
Sen blev det lite fika på nellies som alltid, mimmi va där och även Jennifer.
Tack vare Emelie vet jag nu att det går BADBUSSAR ut till klämmingen! Äntligen är jag inte strandad. Så imorgon ska jag sheeeejka mitt ass där! :D så glad jag blidde.

Nä nu så ska jag väcka mitt sötabarn för att klä på henne rent, och ut och testköra ferrarin.

Postat av: Emilie - Mamma till Sammy.

Publicerad 2010-07-08 17:15:38

Kanske går både och. :P vettefan.. Hahah....

Men alla dom andra åren har det varit badbuss så e ju det de borde va.. så det stämmer nog de du har sett :) hoppas ni får de trevligt i morgon :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela