Publicerad 2010-07-13 10:12:53 i Wilja 3-6 månader,

Lillfisen ÄTER!




  

  

  

Igår så fick lillan smaka på potatis&majs! Guuuuuuuuuuuuuuuuud va roligt de va!:D Vi har verkligen en matglad liten flicka, hon öppna munnen och dök ner på skeden! Men hon fick bara en tesked. Sen när hon ätit upp de lilla hon hade runt läpparna så lät hon : hmm mmmm... sen kom de där berömda: Jag är inte NÖJD gråtet! Så majsen va poppis ;)

Igår blev de riktigt lugnt. Ja å Simon har ju börjat med vårat 'nya' liv nu. Ut å springa tre dagar i veckan, äta bra mat! Sluta med alla dumheter man trycker i sig. Än sålänge har de gått bra! puckot sprang till långsjön igår med tjocktröja å hela skiten på sig. Fy fy!

Så ner i vikt, men ÖKA i muskler! Så ska inte väga några 51 kg längre, utan upp till 55! :D

Visst är det sjukt? Gick upp 10 kg under graviditeten.. vägde 70 på förlossningen, nu.. 3 månader senare så har NITTON kilo försvunnit på lilla minimig!?

Dock som jag skrev. Muskler väger mer än fett! och ja har inte en enda kvar på min kropp.
Men hallå.. 19 jävla kilo på tre månader? herrejesus!

skaffa barn om ni vill bli smala.. nya dieten! :D



Alltså, perfekt i mitten för 'normalviktig!' :) 18 under, 25 över.

Postat av: Nicole

Publicerad 2010-07-13 18:21:15

:) Härligt det där,

jag har alltid haft bmi som har varit lite för lågt.. så kan det gå och jag måste acceptera att jag är en räka, haha.



Hoppas värmeutslagen lägger sig, kommer ihåg att C hade likadana men bara man var där det var lite svalt blev det bättre!

Postat av: Amanda 18, mamma till världens vackraste Jolene.

Publicerad 2010-07-14 15:23:11

Jag gick upp 20kg under graviditet och gick ned allt på drygt 2-3 mån. Nu väger jag 41kg drygt 2kg mer än innan men har bara ett BMI 17,3 visst så måste kanske gå upp i vikt? :s

Postat av: Po

Publicerad 2010-07-16 12:40:31

19kg!! Wow! Grattis!

Postat av: M

Publicerad 2010-07-20 12:17:25

Kul att du gått ner i vikt. Jag fick barn för 9 månader sedan och har inte gått ner allt mitt.. Gick dock upp liiite mer än 30.

Blir lite bitter när man hör alla som lyckats... Men vissa har det tuffare..Tränat som en galning men men.. kanske kommer..

Postat av: Op

Publicerad 2012-01-12 21:59:27

Det är sjukt bra kämpat! Räknade ut min BMI precis och har en del mer än dig :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela