Publicerad 2010-01-20 13:58:02 i Bara Patricia,

Varför glömma sig själv?




Nä, jag blir tokig! de här håller inte längre. Under denna tid när jag varit "ute" från marknaden så att säga! (inte kunna gå ut och klä sig snyggt i små klänningar) osv, så finns ALLA mina drömklänningar här! Ja blir helt till mig. Ja vill ha varenda en, och nu efter lillans ankomst så ska jag på påbörja mitt Projekt: Bli snyggare än någonsin! Och hoppas jag klarar av det. För i en 34:a ska jag allt! i en liten klänning. Morr! Ska träna som en dåre (när jag finner tid) ska ha ett eget litet gym här hemma medans hon sover. För någon slöhas tänker jag inte bli!

Såg en tråd idag på familjeliv. Alltid lika roligt att gå in och läsa där! ;)

Och tror det ligger sanning bakom det hela. Att kvinnor i Sverige inte längre tänker på sig själva, blir sådär bekväma och bara är... Kortklippthår (för de är bekvämt) inte en snygg page eller så! utan bara kort... Och sen inte tjocka, inte smala utan bara småfeta! klär sig som gud vet vad, sminkar sig inte.. Joggingdress! å de stämmer?
När man kollar på oss, den yngre varianten av mammor så är alla fan as snygga! de är ju så? Hur kommer det sig att man slutar bry om sig själv? slutar färga håret, ögonbryn, noppa.. inte tränar? ja.. men ni vet! Hur kan man tillåta sig själv att bara förfalla bit för bit?

Jag själv mår inte BRA om jag inte tränar, rör mig! gör mig snygg. (för MIN skull) och inte för någon annans! Att kolla sig i spegeln å känna: Fan, ja ser bra ut! de ger en människa en kick! så varför bara spoola bort det för man blivit mamma? tycker det är tråkigt!

Och nu säger jag inte ALLA, men MÅNGA bara förfaller och liknar med nått som dykt upp ur tippen! håller ni med mig? Nä! Så efter detta så blir det BRA mat, ut och promenera med vagnen! hinna ta hand om mig dom stunder de faktiskt finns. Även om man är trött och mjölken rinner, så KAN man.. Om man VILL! visst?

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-01-20 14:20:07

sv: HAHAHA surt att inte ha legg med sig va? ;) Vi måste kolla fast vi vet att folket är över 18 :P De där med kartongerna låter PRECIS som S, han är rätt glömsk haha..



Som du säger, världen är liten! Haha okej, nej det gör jag aldrig, inte med människor heller haha :)



Jag har gott i orminge sen jag flyttade hit, 17år var jag då. Men min pappa har alltid bott här, så mer eller mindre hel amitt liv. Tillsammans har vi bott sen i maj/juni :)

Postat av: Klara

Publicerad 2010-01-20 14:32:29

Har skickat dig bilder på min kusin när hon var i magen. Du ville ju ha dom så jag skickade på din mail för du verkar inte använda din msn :) Kram

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-01-20 14:39:50

Haha det ligger verkligen nåt i det! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela